CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Šok pro WhatsApp? Alternativa Signal trhá rekordy v počtu stažení po celém světě

"Ještě dodejme, že veškeré dění okolo sdílení dat z WhatsApp do společnosti Facebook se netýká uživatelů z EU, kde platí striktnější zákony ohledně sdílení dat (GDPR)."
ako nazvat doveru v to, ze Facebook sa bude drzat pravidiel - optimizmus, naivita, ci nieco horsie?

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Len pripomeniem, že pán Zuckerberg nemal problém predávať osobné údaje svojich užívateľov aj Číne a to aj v dobe keď už začala obchodná vojna. Takže nejaká EU smernica mu môže byť ukradnutá.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

A vy někdo facebooku věříte, že vaše data nebude kvůli tomu že jste v EU využívat?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

V pořádku. Levičácká sračka Fecesbook si zaslouží skončit v propadlišti dějin. Nedělám si naděje, že by se to stalo, ale to neznamená, že si to nezaslouží.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby skončily všechny levičácké firmy, tak by nám toho na světě bohužel moc nezbylo.

Google, Mozilla Foundation, většina korporací ... všechno obsazeno 'progresivními' levičáky

Spíš je potřeba najít způsob, jak vrátit světu rovnováhu, 'zdravý rozum' a svobodu smýšlení a projevu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jakmile někde vznikne monopol tak je v "kapitalizmu" zle, akorát nevím co to má společného s levicí/politikou, tedy kromě toho že to politici rádi zneužijí ke svému prospěchu a je jedno z které jsou strany...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Stejně hodně špatné, že se do technologických firem plete politika. A ještě horší je to, že na těchto platformách existuje cenzura. Nějaké podivné organizace cenzurují to co si myslí, že ohrožuje svět. Takže i nějaké opačné názory. Stejně je cenzura ilegální.
Ale zajímalo by mne proč si myslíte, že Mozilla je levicová organizace? Vždyť je to jen komunita vývojářů co vyrábí open source.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hele wifte, dlouhodobě si tě vážím ale neměl jsi upito? Proč do toho pleteš pravici a levici? Tam jde pouze o peníze.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Stejná sebranka napravo i nalevo ....slušný člověk si nevybere;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jen bych se zasmál , kdyby tu za dva týdny visela zpráva , že Facebook kupuje Signal .
V dnešní době , kdy sociální brebendy jsou horší než pavlačové JPP bych se nějakým masovým odlivům po virálních zprávách o jakémsi Signálu ani nedivil .
Kdo chce kam ... a že všichni musí být všude ;)))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je uplne jednoduche .... staci, kdyz signal svevolne zakaze ve svem obchode apple a google. Pak amazon zakaze hostovani jejich sluzeb a jelikoz jsou vsichni posrani, tak nebudou moct nikde hostovat. Ale nee, to by se prece stat nemohlo v dnesnim demokratickem svete ne? Jako to by byla svevolna blokace a cenzura a popiralo by to demokraticke principy ne? Museli by to aspon nejak zduvodnit, nejak konkretne, nejom treba nicim nepodlozenym konstatovanim "podporoval radikaly", navic kdyby se to ukazalo jako nepravdive, protoze dnes se co ja vim .... namatkou treba twitter zalohuje a ukazalo by se, ze nikdo nic neporusil a zakaz byl zcela svevolny, coz umoznuji provozni podminky dane sluzby (muzou zakazat kohokoliv a kdykoliv bez udani duvodu - twitter to tam fakt ma!) .... prece nemuzou zariznou miliardovy business ze dne na den. Prece by si nedovolili treba co ja vim, zabanovat americkeho prezidenta jen tak z pleziru bezduvodne na zaklade toho, ze muzou zrusit ucet bez duvodu, zvlat kdyz treba ajatollah vyhrozuje americe a podporuje teroristy a verejne to pise na twitter .... to by prece nebylo mozne ne? ..... nebo jo? https://www.youtube.com/watch?v=_6weryikO5o

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nepleť si stát a soukromou firmu. Mluvit o demokracii má smysl jen u státu. Firmě jsi podepsal nějakou smlouvu a je tvá pitomost, že jsi ignoroval detaily.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Soukroma firma je to pouze do te doby, kdy neporusuje zakony. A soukrome firme, ktera se stava masmediem, se musi ridit zakony, nehledne na to, co si daji do podminek ..... vsak uz se taky ten houmlesak z twitteru kaje za to, ze je nebezpecne takto nekoho cenzorovat, byt teda jednou vetou blaboli, ze Trump zustane zabanovany, protoze kdyz napsal, ze nepujde na inauguraci, da se to vydavat za podnecovani k nasili .... jako ten houmles uz ma fakt dost:o)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

preco Signal vsetci nazyvate "alternativa" On nieje alternativa!! On je konkurencia. Alternativa bola, ked este cez Pidgin isiel FB messenger - mal som aplikaciu Pidgin, pisal som ludom, ktori boli na FB cez web, alebo v aplikacii Messenger. To je alternativa. Signal nezdiela kontakty s WA, takze alternativa nieje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty kokso! No to je teda zasadni detail:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.