CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Společnost Ring představila autonomní dron, který vám ohlídá celý byt

Byt Vám zaručeně ochrání naše společnost: https://bit.ly/31jY24y prodávající pojistky. A když ne?
"Už jsem Vám jednou řekl, že to není moje auto" (film Policajt nebo rošťák). :D

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Nechceš si najít jiné fórum, kde by sis mohl zaspamovat? Přeci jenom, tady je už toho od tebe nakydáno víc než dost. Děkuji.

Zkus třeba https://www.motorkari.cz/forum/ , tam tě pošlou do míst, kde slunce nesvítí dřív než stihneš napsat druhý spam. Na https://nc700.sk/ si tě připíchnou na tabuli hanby :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

jj uz by ho tu mohli zabanovat

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Super ale zároveň děsivé. Super na hlídání domácnosti v zónách s vyšším vyskyten hnedocechu, ale děsivé, až tohle začne lítat na pracovištích... Sám to vidím u nás v práci s kamerama. Jsou tací co na to čumí furt a pak jsou pracovní meeting vedoucích pozic, kde se probírají nedostatky jejich svěřenců. Fakt humus.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

protí všemu šmirovaní se dá učině branit ! a když se jedna o firmu tak zažalovat a tečka ! tedy co se šmirovaní týká ! zažil jsem firmu kde byly kamery i v šatnách pry aby zamněstnanci nekradky firemni věci ! stačílo pohrozít žalobou a kamery byly druhy den pryč ! mužete si myslet co chcete ale nikdo nemá pravo šmirovat zamněstnance když se převlíkaji !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jednoduché to není. Samozřejmě šatny, WC, kuchyně musí být bez kamer. Avšak pracoviště, chodby a příště každý jiný kout budovy je mít může. Pokud máte trismenny provoz kde máte vedoucí jen na ranní, mají vedoucí právo smirovat kamery. Samozřejmě nesmí se zaměstnanec konfrontovat se záznamem typu spaní, flakani, zasivani se, ale může se to probírat interně mezi vedoucíma a podle toho pak typovat lidi když přijde na prémie.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ono žadný zakon nedavá pravo někoho šmírovat ! navíc je to proti ustavě ! že si tady dělaji zamněstanvatelé ze zakonu holubník to je vec jina ! a policie by to mněla řešít !
bohužel ovce se se bojí že je vyhodí ! tak kde neni žalobce tam není soudce !
ono by ani tak nešlo o to že vas zamněstnavatel nahrava při praci stacionarní kamerou ! ale problé je tan ža takové záznamy se hodně často dostavaji na net pro pobaveni !!! to je problem ! nevíc nezakoné ! tedy aspon v čr !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vidím v tom jeden zásadní problém...buď musíte mít byt/dům bez dveří, nebo je všechny nechat perma pořád otevřené...a nenechat raději otevřené okno, nebo vás sousedi zažalují za šmírovačku :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pamatujete na Half-Life 2?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

... takže si zloděj jen počká, až se dron zadokuje kvůli dobíjení. Super řešení.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Podle me to zlodej spis necim pretahne a ani nezjisti, ze je v tom kamera. nebo na to hodi deku a sbali to taky, draha hracka se urcite proda.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Předpokládal bych, že v tomto případě odešle okamžitě zařízení alarm.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

když to bude kvičet tak to rozmlatí a ti chytřejší to hodi na kyble z vodu :)) tyhel radoby alarmy a hlidače atd jsou k smíchu ! není nad prořádné mříže alarm na PCO a nasrany psy :)
pokud bydlite v oblasti kde se krade a máte psy skuste jim koupit holení kravsku kost nebo dvě a nechat je sni běhat po zahradě :))) máte vidět ty ksychty spoluobčanu jak tohle vidí, a když se zeptají co to je, tak jenom suše řeknete , najky debil mi v noci vlezel na zahradu a psy ho sežraly :)))) většína tomu fakt věří :)))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak samozřejmě bych čekal, že to napadení ohlásí bezdrátově na nějaké PCO, nebude pískat na místě, protože to by jaksi ztrácelo smysl.

Jinak si bydlete se mřížemi, alarmy, zasahovkou a čokly, mi ostatní si rádi doma připadáme raději jako doma, ne jako v lágru. Ale aspoň až vám ti nasraní psi utečou a pokoušou nějaké dítě, nebude to ve vězení pro vás taková změna...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

na co hlidací dron :) stačí několik slušně vychovaných AMstafíku :))) kteří zlodeje skonzumuji a zbytky zahrabu :)))) a ja nic ja muzikant ani doma sem nebyl :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.