CDR.cz - Vybráno z IT

Staňte se opět diktátorem v Tropico 6

Poslední možnost, kdy jste se mohli stát diktátorem ve hře Tropico přišla v roce 2014, tedy před třemi lety. Ovšem příští rok dorazí nové Tropico 6 a s ním i mnoho změn.

První díl hry Tropico přišel v roce 2001. Jedná se o budovatelskou strategii, kde jste v pozici „El Presidente“, který vládne ostrovu a rozvíjí jej. To se nezmění ani v nejnovějším díle, jen s tím rozdílem, že nebudete vládnout jen jednomu ostrovu, nýbrž hned souostroví.

Mezi všemi ostrovy bude možné stavět mosty nebo tunely, to záleží jen na hráči a na tom, zda bude chtít propojení mezi nimi schovat. Samozřejmě záleží i na jeho prostředcích, jelikož ty nejsou neomezené. Souostroví budete moci přetvořit k obrazu svému. Můžete si postavit i sochu Svobody nebo Eiffelovu věž, abyste nalákali nové turisty, kteří u vás utratí své těžce vydělané peníze.

Jako El Presidente budete moci pronášet proslovy ke svému lidu a slibovat jim hory doly. Zda své sliby splníte je jen na vás. Tyto projevy budete pronášet z balkónu svého paláce, který si budete moci upravit k obrazu svému. Stejně tak zjev samotného El Presidente, takže už vám nebude nic bránit udělat si vlastní karibskou kopii. Pokud vás omrzí singleplayer, můžete si zahrát i s jinými hráči, kteří mohou hrát proti vám, nebo s vámi. Multiplayer podporuje až 4 hráče.

Mezi jedny z hlavních, ale technických změn nejspíše patří i změna vývojáře, kterým je Limbic Entertainment. Toto německé studio má například na svědomí DLC pro Might & Magic Heroes VI nebo Might & Magic® X – Legacy. Další změnou je i nový engine, kterým bude Unreal Engine 4 od Epic Games.

Hra dorazí na platformy PC, PS4 a Xbox One někdy v průběhu příštího roku.

Tagy: 
Zdroje: 

PG, S

Pavel Štrobl

#Externista #CSharp #Microsoft #IoT #Mobilní_technologie #ARM #Elektromobilita #Alternativní_paliva #Old_games #DOS #Student #Burgery

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Staňte se opět diktátorem v Tropico 6

Žádné komentáře.