CDR.cz - Vybráno z IT

Star Wars: Knights of The Old Republic se údajně dočká pokračování

Zprávy tohoto druhu jsou podlé. Navnadí na to, co slíbit nemohou, rozdmýchají zapomenuté vášně, pak akorát ubližují, když jsou vyvráceny.

Star Wars: Knights Of The Old Republic získalo speciální místo v mnoha srdcích. Star Wars tématiku využívalo, ne zneužívalo; svůj příběh tvořilo, ne těžilo. Druhý díl (i přes uspěchané vydání) udržel laťku a nezklamal. Stejně nelze hovořit o MMORPG Star Wars: The Old Republic, poptávka po dalším singleplayerovém dobrodružství je tedy vysoká, avšak do zatím neuspokojená. Přejdeme však k věci. EA údajně pracuje na pokračování této série. 

Podle portálu Cinelix to potvrdili to dva na sobě nezávislé zdroje. Podle jednoho jde o stejný remake, o kterém se mluvilo v roce 2015, podle druhého jde spíše o novou vizi pro značku. Lze zkrátka bezpečně říct, že se na něčem pracuje. Lze akorát doufat, že se špatná karma ze Star Wars 1313 nepřenese i sem. 

Disney nedávno oficiálně potvrdilo, že příští velkou éru Star Wars chce zahájit právě videohrami, což dokazuje právě nedávný singleplayerový zážitek Star Wars Jedi: Fallen Order. Společnost tak zcela obrátila svoje předešlé stanovisko z roku 2014, které postavilo všechny předešlé hry mimo oficiální kánon, včetně právě Star Wars: Knights Of The Old Republic

Předělávka tohoto titulu, která by se slučovala s vizí společnosti, by tak mohla ukonejšit tábor fanoušků, kteří si původní verzi zamilovali a chtěli by ji postavit zpět do kánonu, a zároveň přivést nové hráče k titulu, který by si mladá generace už jen stěží zahrála. Ostatně, doprovodný artbook k poslednímu filmu zmiňuje Revana a prakticky zasazuje jeho příběhovou linku ze hry do kánonu. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Star Wars: Knights of The Old Republic se údajně dočká pokračování

Žádné komentáře.