CDR.cz - Vybráno z IT

State of Decay 2 oficiálně ohlášeno [E3 2016]

State Of Decay 2 01
Po neočekávaném hitu State of Decay od studia Undead Lab přichází pokračování, kterého se dočkáme příští rok.

Cdre 3

Původní State of Decay vyšlo prvně pouze pro Xbox 360 a až později na PC, kde nabilo svého skutečného potencionálu a stalo se hitem, kterým nyní je. Není tak vůbec divu, že jsme se dočkali oznámení pokračování, které nejspíše vyjde na obě platoformy zároveň, jedná se ale zatím jen o spekulaci.

Vše, co zatím máme, je tento trailer, na jehož základě můžeme pouze spekulovat, jakým směrem se nový přídavek vydá, pravděpodobně se ale bude držet svých kořenů, těšit se tak jistě můžeme na otevřený zombie svět, v němž budeme muset přežívat.

Doufáme, že o hře neslyšíme naposledy a dozvíme se více informací, protože výše zmíněný trailer jich skutečně mnoho nepřinesl. O jakémkoliv dalším vývoji vás když tak budeme informovat.

Titul můžeme očekávat v průběhu příštího roku na Xbox One a Windows 10.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku State of Decay 2 oficiálně ohlášeno [E3 2016]

Žádné komentáře.