CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Další náhrada za Google Reader? Storyfa je nová česká RSS čtečka zpráv

Je mi jasné, že feedly a podobné další služby fungují, ale pokud by někdo hledal self-hosted webové řešení, tak můžu doporučit selfoss. Je to jednoduché, ovládá se to jako Google Reader, funguje bez potíží, má to i vlastní mobilní aplikaci a dělá to vše, co má a nedělá to nic, co to dělat nemá... Má i celkem použitelný responzivní web, který není problém použít i z mobilu.

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

Pouzivam stary dobry desktopovy program. A kdyz jsem na jinem pocitaci, tak pozivam stejny program. Jeho nastaveni a databaze je synchronizovana pred dropbox. Stejne jako nastaveni dalsich dulezitych programu co pouzivam.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Já RSS v prohlížeči používám na weby, které rezignovaly na funkčnost a nejde se na nich jednoduše zorientovat.
Například na iSport chodím přes http://isport.blesk.cz/rss
Jinak mi stačí jen chronoligický archiv článků v rozumném grafickém zpracování. Bez přehršle obrázků všemožně rozmístěných po stránce.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím lidi, je zde někdo kdo používal RSS vestavěnou ještě ve staré dobré Opeře?
Je reálné najít něco téměř identické? Hledam jsem jako majitel iOS device ve všech storech top příčky, recenze ale vše je strašné, nepřehldné, plovoucí anebo se tváří jak FB v zelené barvě, prostě dodnes trápím RSSku v opeře a už víceméně rok nevím kam mám přejít a ted instalací nového disku by měla jít opera zž do hrobu ale není jednoduchá a pritom funkcni náharada...předem díky za jakýkoli tip :)

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.