CDR.cz - Vybráno z IT

System Shock 3 ve vývoji. Otherside Entertainment spustilo odpočet k odhalení

System Shock 01
Chvilku zpátky jsme vás informovali, že společnost Night Dive odkoupila značku System Shock. To, jak se zdá, přeneslo tuto velkou odpovědnost na studio Otherside Entertainment, které bude pravděpodobně pracovat na pokračování legendární série

Otherside Entertainment je studio, které aktuálně pracuje na nástupci Ultima Underworld, Underworld Ascendant. Avšak ani to mu podle všeho nebrání v tom, aby dalo dohromady dlouho očekávaný díl třetí díl prakticky kultovní série System Shock.

Naznačuje tomu aspoň šifrovaná zpráva na stránkách Otherside Entertainment, která se objevila v pondělí tohoto týdne. Na stránce je pořádně vidět pouze odpočet, kterému do konce nyní zbývají 4 dny, ovšem lidé internetu udělali, jako obvykle, menší vyšetřování, jež ve zdroji stránky odhalilo zprávu: "Připojte se k původnímu týmu stojícím za Ultima Underworld na cestě za oživením této legendární, fantasy, RPG série."

System Shock Tease

Jako další, o něco více říkající, nápovědu se našel odkaz na stránku, na které se můžete přihlásit k odebírání informací ohledně System Shock 3. S jistotou tedy můžeme říct, že nás eventuelně čeká System Shock 3, který (doufejme) nebude stát za prd. 

Z naší perspektivy věci nevypadají vůbec růžově. Ač nechceme zpochybňovat schopnosti lidí z Otherside Entertainment, tak se stále jedná o poměrně malé studio, které by pod váhou tak velké značky mohlo odvést špatnou práci. To jsou ovšem dohady, na které si snad lépe posvítíme za čtyři dny.

Dále bychom chtěli připomenout, že se aktuálně nacházejí původní díly ve fázi remakování. Na první screenshoty se můžete podívat v našem dva týdny starém článku

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku System Shock 3 ve vývoji. Otherside Entertainment spustilo odpočet k odhalení

Neděle, 13 Prosinec 2015 - 22:53 | Xspy | She is back !
Čtvrtek, 10 Prosinec 2015 - 11:17 | Jan Smetana | Vysledny obrazek (**spoiler**) ;-) http://imgur....

Zobrazit diskusi