CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Telefonní automaty budoucnosti nabídnou gigabitový internet a nabíjení mobilů

Vůbec by mi nevadilo mít takovouhle "telefonní budku" před barákem...

U nás by pochopitelně netrvalo víc než pár hodin než by někdo všechny dostupné konektory zacpal žvejkačkama či nějakým podobným humusem, poškrábal či rovnou rozflákal zabudovaný tablet, urval co se dá a zbytek posprejoval. Během pár dní by pravděpodobně byla "budka" vyvrácena ze zěmě a do týdne by zmizela úplně.

Nejen, že nemáme na západní a severní civilizované země, ale ani na mnohé východní a jižní. Nejde o to, že by se snad jinde nekradlo ale o to, že u nás co se neukradne se alespoň zničí, aby to náhodou neměl ani někdo jiný...

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

No a k tomu sem někteří chtějí natahat muslimy, kteří si neváží nejen hmotných statků, ale ani lidí.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Jo jo, přesně jsem čekal, jestli někdo jako první přijde s uprchlíkama nebo palmovým olejem... Jsou země, kde je muslimů víc než v čechách. A to si představ, že existují pouze muslimské země! Jak to pak to asi vypadá v UAE? Když je někdo hovado, tak je fuk jestli je to nevěřící Tomáš, muslim Ahmad nebo kdokoliv jiný. Hovado je prostě hovado.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

No nevšiml jsem si že by byly bankovní automaty v takovémto stavu a tohle je dost podobné...
Navíc i na západ od našich hranic jsou různé čtvrti spousta z nich daleko horších než ty naše problematické...

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

200 milionů dolarů se rychle vrátí na 7500 oboustranných reklamních panelech? Rychle je co do roka? To je 75 dolarů na jeden sloupek na den, půl milionu dolarů na den na všech . \kolik lidí za den tu reklamu uvidí? To není zrovna levná reklama.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Pokud to je na frekventovaném místě, reklamu uvidí mnoho tisíc lidí. Reklama by mohla být zobrazována i prostřednictvím nabízeného připojení.

75 dolarů za den není zas tolik. To zvládnou vydělat i jedny navštěvovaný webovky na adsense.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Ak to budú montovať v hoteloch alebo bankách tak to by mohlo aj fungovať, ale telefónny automat inštalovaný niekde na ulici sú len zbytočne vyhodené peniaze. V Telekome to bola vysoko stratová záležitosť a udržiavané boli len pokiaľ im to ukladal zákon.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.