CDR.cz - Vybráno z IT

Telltale vydalo videoherní adaptaci seriálu Mr. Robot, ale… [GC 2016]

Mr Robot
Minulý týden zlákalo Telltale své fanoušky nevinným tweetem, ve kterém zpropagovali televizní seriál Mr. Robot. Mnozí tuto krátkou zprávu pokládali za nepřímé oznámení videoherní adaptace k oblíbenému seriálu. A měli pravdu, jen výsledek všechny nepotěší.

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1

Když minulý týden Telltale Games vypustili do světa tweet ze stránky ecorpmessaging týkající se seriálu Mr. Robot (jak jistě fanoušci seriálu pochopili už jen z názvu E-Corp), hráči i diváci se okamžitě tohoto kroku chytli. Spojili si dvě a dvě dohromady a tweet pokládali za důkaz, že Telltale Games přinášejí do svého repertoáru další známou značku, kterou by předělali do oblíbených příběhových adventur.

Retweetování fanouškovských reakcí samotným Telltale Games této teorii jedině nahrávalo. Dalo se tak čekat, že právě na letošním GamesComu dojde k nějakému bližšímu odhalení, což se přesně stalo. Mr. Robot se dočkalo videoherní adaptace přímo od Telltale, přičemž je s okamžitou platností k dispozici. Jedná se nicméně o titul, který pravděpodobně překvapí snad každého, kdo zná portfolio tohoto studia. 

Od včerejšího večera si můžete stáhnout tzv. Mr. Robot: 1.51exfiltrati0n na platformách Android a iOS. Společnost stojící za příběhovými skvosty jako The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales From Borderlands a Game of Thrones tedy uskočila značně stranou. Ačkoliv seriál tohoto typu si přímo říká o nějakou mobilní aplikaci, stále se jedná o solidní překvapení. 

Mr Robot 1Mr Robot 4Mr Robot 2

Mr. Robot: 1.51exfiltrati0n nabízí sice zážitek hodný příběhových, ale hrají v něm první housle textové zprávy. Nic víc. Hra vyjde na 3 dolary a nabídne zábavu výhradně pro anglicky mluvící zájemce, jelikož není dostupná žádná jiná lokalizace. Pokud byste titulu chtěli dát šanci, naleznete ho na iTunes a Google Play

Zdroje: 

Diskuse ke článku Telltale vydalo videoherní adaptaci seriálu Mr. Robot, ale… [GC 2016]

Žádné komentáře.