CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Tinder začne lustrovat trestní minulost uživatelů a označovat sexuální devianty

Předpokládám že k tomu bude potřebovat souhlas majitele účtu a sexuální deviant mu ho prostě nedá nebo neuvede pravdu? Nebo odkud to chtějí shromažďovat, ono v USA je povoleno zveřejňovat jména pachatelů trestných činů?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že v USA se běžně zveřejňují seznamy i jen zatčených (tedy ani ne odsouzených), se jmény a fotografiemi, tak netuším, co by je v tomhle mohlo omezovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k GDPR pochybuju, ze pujde zjistit jmeno nebo tel. cislo takove osoby. A pokud ano, ehm .. .tak si ten utocnik proste pro appku pouzije jine tel. cislo za par korun? Kdo zase vymyslel takovouhle pitomost?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Asi by bylo dobre v clanku zminit, ze pujde asi jen o USA. Nejak moc neverim, ze mi aplikace u Hanky zjistit, zda neni sexualni deviantkou.

V tom USA mi vrta hlavou jedna vec - krestni jemno a telefon? OK. V USA jako maji lidi prirazeno jedno telefonni cislo na cely zivot a nesmi mit zadne jine jine? Tak pak to fungovat muze.

Jinak je to nesmysl, odsouzeny si koupi novoy SIM a bac ho, najednou ho databaze nenajde. Rozpoznavani dle fotek je uz celkem ok, ale nevim, zda to DB umi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za to taková deviantka ta nebude vědět jak stíhat mazat nové nápadníky to mi věřte :-). Kolik jich tam asi bude? Zero :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"která dokáže upozornit např. na pedofila, který ale soudně nebyl ještě odsouzen"

Ehm...jak dokážou na dálku provést lékařskou diagnózu, kterou normálně musí dělat psychiatr? To by byl asi přelom v psychiatrii.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.