CDR.cz - Vybráno z IT

Tipněte si zdarma výsledky fotbalového šampionátu a hrajte o 100.000 Kč

PR článek
V Kataru se rozběhl fotbalový svátek v podobě mistrovství světa. Šampionát sice probíhá bez české účasti, ale určitě nabídne celou řadu atraktivních duelů. Vy si navíc sledování zápasů můžete zpestřit atraktivní soutěží – tipněte si zdarma výsledky zápasů a hrajte o ceny v hodnotě 100.000 Kč.

Fotbalová tipovačka o 5x 20.000 Kč

Pravidla jsou jednoduchá. Tipují se výsledky zápasů. Pokud uhodnete přesný výsledek zápasu, získáváte 5 bodů, pokud trefíte vítěze zápasu nebo nerozhodný výsledek, získáváte 2 body. Body se v každém kole sčítají a nejlepších 5 vyhrává ceny.

Zápasy šampionátu jsou rozděleny do 5 kol. Každé kolo se vyhodnocuje zvlášť a hraje se v něm o 20.000 Kč – vítěz kola si odnese 10.000 Kč a posledním odměněným je hráč na 5.místě, který získává 1.000 Kč. Každý z hráčů se může zapojit do libovolného počtu kol.

Přejděte na stránky tipovačky a zadejte své tipy zde >>>

Partnerem soutěže je sázková kancelář Betano

Ceny do soutěže věnuje sázková kancelář Betano. Výhry všem výhercům budou připsány na jejich účty u sázkové kanceláře Betano a to ve formě peněžního bonusu, který se možné vybrat. Podmínkou účasti v tipovací soutěži je registrace online účtu u Betana, aby bylo možné odměny tipujícím připsat na jejich účty. Všem účastníků soutěže tudíž musí být minimálně 18 let.

Betano nabízí sázkařům velice zajímavý produkt s řadou bonusů a atraktivních promoakcí. Vedle online sázek nechybí na stránkách Betana ani barevné online casino se stovkami výherních automatů, kde na hráče čekají další bonusy a spousta akce.

Betano na českém sázkovém trhu

Sázková kancelář Betano vstoupila na český trh teprve před půl rokem – v květnu 2022. Jedná se o společnost s řeckými kořeny, která však kromě domovského Řecka působí i v řadě dalších států a to jak v Evropě tak i Jižní Americe. Logo Betana najdeme od této sezóny i na dresech českého fotbalového mistra Viktorie Plzeň, ale třeba i na dresech portugalských fotbalových gigantů FC Porto a Benfica Lisabon.

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.