CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Se smartphonem za poklady: Tipy na geocaching aplikace pro Android

V C:Geo lze logovat keš přímo v terénu, kde jste přišli na to, že ne?

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Mně to tedy po poslední aktualizaci aplikace vždycky při pokusu zalogovat padne. :( Zatím jsem nepřišel na to proč. To však nevyvrací fakt, že tam ta možnost skutečně je...

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den, sypu si popel na hlavu, c:geo používám již delší dobu, ale můj telefon tam tuto volbu prostě nenabízel.. teď jsem dohledával další zdroje a tato možnost by tam skutečně měla být.. v článku se to pokusím co nejdříve opravit..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Screenshot prostredi" vede az na Locus na menu nejakeho hudebniho prehravace :) Jo a pise se "tipy", ne "typy", pokud chceme neco doporucit (v perexu).
Jinak pekny clanek, shrnuje to hezky a pro zacatecniky urcite uzitecne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja by som ešte pridal do prehľadu aj "Columbus". Používam ho už dlhšiu dobu a plná spokojnosť. :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Na GeoCachin jsem sice dosud nemel cas .....

Nicmcne chvalim za pekne zpracovany a prehledne strukturovany clanek. Oproti poslednimu clanku je videt obrovsky pokrok.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Za mě jednoznačně Locus Pro. Tuto aplikaci musí mít každý, kdo se pohybuje často v přírodě (ať už je to geocaching nebo bajkování). Taktéž by si aplikaci měl koupit každý, kdo si cení 100% odvedené práce autorů této aplikace a podpory, kterou věnují svým zákazníkům.

Uvedu příklad - zjistil jsem problémy s připojením BT GPS modulu (Nokia LD-3W). Tentýž den autor připravil dvě testovací verze. Druhá tento problém vyřešila do té podoby, že se externí modul chytá téměř okamžitě i při studeném startu.

Aplikace je poměrně často aktualizována, neustále zdokonalována a rozšiřována o další funkce. Je téměř nemožné všechny funkce využít, ale je neocenitelné, když víte, že jedna aplikace pokryje všechny vaše potřeby. A pokud to tak není, napište autorovi a on vám řekne, jestli plánuje požadovanou funkcionalitu zahrnout (většinou, když se vás sejde více a dává to smysl, pak se objeví v příštích verzí). Další výhodou je, že jeden z autorů této všestranné aplikace je čech - i proto tak skvělá komunikace.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

pouzivam C:Geo a plna spokojnost. u jednej kesky mi log vzalo okamzite, u druhej sa zdalo ze vobec, tak som to logol 2x a stale sa nezobrazilo nic. az doma na kompe som pozrel priamo na strankach geocaching.com logy a boli tam obe.

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.