CDR.cz - Vybráno z IT

Total War slaví 15. výročí, podívejte se na retrospektivní video [E3 2015]

Patnáct let je patnáct let a studiu Creative Assembly patří velký dík za to, kolik desítek i stovek hodin radosti pro veřejnost připravila. Zavzpomínejte na značku Total War v retrospektivním videu.

E 3 Special 2015 Intel

Série Total War letos slaví 15. narozeniny, britský vývojářský tým The Creative Assembly k této příležitosti připravil vzpomínkové video, které funguje jako průřez historií značky, i když bohužel nekompletní.

Za doprovodu atmosférické hudby se nám tak před očima zrekapitulují zážitky a vzpomínky, které s těmito pozoruhodnými tituly máme. V samotném závěru pak vývojáři teasují i další připravovaný díl.

Tím je už odhalený Total War: Warhammer, který je absolutní odbočkou a jméno série svým způsobem ničí. Nebude totiž historicky věrný, naopak se přesune do fantasy světa, který si vypůjčí právě od samostatné značky Warhammer. Jak bude vypadat se můžete podívat na dalším videu.

Tvůrci jsou na svůj krok patřičně hrdí, zametají tím ale pod koberec něco, na čem dlouho stavěli, co dlouho budovali a s čím se hrdě vychloubali - tedy, že jejich hry dokážou učit historii. Teď už ne.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Total War slaví 15. výročí, podívejte se na retrospektivní video [E3 2015]

Žádné komentáře.