CDR.cz - Vybráno z IT

TT Games oznamují třetí díl LEGO Batman. Postavičky znovu dostanou i dabing

Lego Batman 3 Beyond Gotham 02
Parodie na jednu z nejkvalitnějších herních sérií bude mít již třetí pokračování. Pokud toužíte vidět temný DC Comics svět v co nejpřevrácenějším smyslu, pak vám LEGO Batman 3: Beyond Gotham rozhodně nesmí uniknout.

Warner Bros. Interactive oznámili, že se chystají vydat třetí díl LEGO Batman s podtitulem Beyond Gotham, který nás již dle názvu přenese z temného a nehostinného Gothamu na ještě pro člověka horší místo, do vesmíru. Zde se maskovaný hrdina spojí se svými kolegy z branže, aby společně čelili Brainiacům, kteří chtějí uskutečnit originální zločin - zničit planetu Zemi.

Lego Batman 3 Beyond Gotham 01

Samozřejmostí zůstává klasická hratelnost LEGO her, která je definuje již několik let a stále funguje. Batmanská série z dánských bloků však vybočuje díky tomu, že tamější postavičky nevydávají pouze jenom zvuky, ale dokonce i mluví. Že to na původní vtipnosti nic neubírá, lze zjistit pomocí nového traileru.

Warner Bros. Interactive potvrdili, že si hráč bude moci odemknout více než 150 jedinečných postav (včetně členů Justice League), se kterými si může uživatel procházet tamější svět. LEGO Batman 3: Beyond Gotham vyjde letos na podzim pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Wii U, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita a Nintendo 3DS. Nikdo jednoduše nepřijde zkrátka.

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku TT Games oznamují třetí díl LEGO Batman. Postavičky znovu dostanou i dabing

Žádné komentáře.