CDR.cz - Vybráno z IT

Humble nabízí tucet her značky Tom Clancy za pár kaček, včetně The Division

Division
Humble Bundle nabízí už roky velmi výhodné balíčky obsahující tříáčkové tituly z dob minulých a mnohdy i současných. Poslední nabídka potěší všechny milovníky Rainbow Six, Splinter Cell, Ghost Recon a dokonce The Division.

Humble Bundle za poslední roky nadělil skrze charitativní účely už nepřeberné množství her. Přestože svoji nadílku obměňuje každý týden, přičemž občas nabídne rovnou dva balíčky, není nadílka vždy tak pestrá. Na ty pozoruhodné se však hodí upozornit. Bundle nesoucí název Tom Clancy Encore je právě jedním z nich. 

Po omezenou dobu jednoho týdne můžete na stránkách Humble Bundle zakoupit velmi výhodný balíček obsahující čtyři důležité milníky s nabývajícími odměnami.

Za pouhý jeden dolar (~číz-z-mekáče Kč) získáte tyto hry (přídomek Tom Clancy's jsme z každé hry odmysleli): Rainbow Six z roku 1998, Rainbow Six 3 Gold z roku 2003, Rainbow Six Vegas z roku 2006, Splinter Cell Chaos Theory z roku 2005 a Ghost Recon z roku 2001. 

Humble Bundle 1

Náročnější (či movitější nebo štědřejší) si mohou připlatit na průměrnou sumu $9.29 (230 Kč), která už nabízí novější tituly jako Rainbow Six Vegas 2 z roku 2008, Splinter Cell Conviction z roku 2010, nejstaršího Splinter Cella z roku 2001 a přístup do bety The Division, která brzy startuje. 

Humble Bundle 2 0

Z průměrné částky dělí třetí milník už jen pár drobných (do výše $10, tedy 250 Kč celkem), přičemž dostanete navíc nejnovější Splinter Cell: Blacklist z roku 2013 a Ghost Recon: Future Soldier z roku 2012. 

Humble Bundle 3 0

Ubisoft skrze Humble Bundle nabízí také klasickou předobjednávku Tom Clancy's The Division za $75, k čemuž dostanete i tričko a slevový kupón na tři tituly z produkce Ubisoftu, které lze uplatnit pouze v e-shopu Humble Bundle. 

Jediným velkým háčkem je platforma, skrze kterou lze získané klíče uplatnit. Žádný z titulů nelze aktivovat pomocí služby Steam, pouze skrze uPlay. 

Diskuse ke článku Humble nabízí tucet her značky Tom Clancy za pár kaček, včetně The Division

Sobota, 9 Leden 2016 - 11:53 | Zyklon | Pod 1 EUR se dá pořídit pouze přístup do bety.
Pátek, 8 Leden 2016 - 15:35 | StandaKTHOR | uz to tam jednou bylo... uz to davno mam... Jinak...

Zobrazit diskusi