CDR.cz - Vybráno z IT

Tvůrci Gone Home chystají explorativní hru na měsíční základně [E3 2015]

Tacoma Image 01
Vzpomínáte si ještě na titul Gone Home, jejíž úspěch jedna část zákazníků nepochopila a ta druhá nemohla uvěřit, jak dokonalá tato hra je? Firma Fullbright však neusíná na vavřínech a chystá nový podobně laděný titul Tacoma.

E 3 Special 2015 Intel

Tacoma se taktéž řadí k titulům, kde hráč jen prochází po vymodelované mapě, užívá si atmosféry a hltá příběh, který pro něj tvůrci připravili. V Tacoma se však hlavní hrdinka nehledá ve svém domě svou sestru. Příběh se totiž neodehrává ani na naší planetě, ale na stanici na měsíčním povrchu.

Hráčův avatar se probudí na prázdné základně a jeho účelem je zjistit, co se stalo s posádkou nebo alespoň, kam se ztratila. Jde tedy o podobnou motivaci k hraní jako v případě předchozího počinu studia.

Všem příznivcům nezávislých her podobného ražení možná zkazíme náladu, protože Tacoma vyjde pouze jako exkluzivní titul pro konzoli Xbox One v roce 2016.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Tvůrci Gone Home chystají explorativní hru na měsíční základně [E3 2015]

Žádné komentáře.