CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft odhaluje hry na GamesCom. Uvidíme nové Assassin's Creed i Skull & Bones

Ubisoft prozradil, se kterými tituly letos na GamesComu určitě počítat. Očekávejte neutuchající dávku videí, zbrusu nových informací a hands-on dojmů z hraní. A což takhle oznámení nějakého dosud utajovaného pokračování?

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft se pyšní skutečně širokou škálou titulů. Na veletrzích, jakými jsou americká Electronic Entertainment Expo (E3) nebo německý GamesCom, tak má zpravidla obrovský prostor.

V Kolíně nad Rýnem nezahálí ani letos a přiveze minimálně 11 her k vyzkoušení. Na jednotlivé tituly láká speciální reveal trailer, který odhaluje line-up, se kterým mohou fanoušci na GamesComu 2018 počítat.

Budou tak mít unikátní možnost vidět v akci starověké Assassin’s Creed: Odyssey, bláznivé Trials Rising, For Honor z dob krutého středověku, novinku Starlink: Battle For Atlas, Space Junkies, Transference, policejní Rainbos Six: Siege, energické Just Dance 2019, strategii Anno 1800, pirátskou akci Skull & Bones, postapokalyptickou MMO The Division 2 a několik dalších překvapení.

Ubisoft také láká na nekonečnou show na svých stáncích v halách Koelnmesse. Přesvědčte se sami, v přiloženém videu. Nemáte chuť se sbalit a vyrazit přímo do útrob místa dění? My tedy ano! 

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft odhaluje hry na GamesCom. Uvidíme nové Assassin's Creed i Skull & Bones

Žádné komentáře.