CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft otevírá registrace do bety očekávaného The Crew

Creww
Už od svého oznámení se kolem The Crew ve velkém hromadí natěšená komunita, ta dnes může pomalu začít slavit. Ubisoft totiž otevřel registrace do bety hry, která má velký potenciál na to, aby trumfla už příliš dlouho stagnující sérii Need For Speed.

Ačkoliv se zejména v posledních letech nejedná o pravidlo, tentokrát se beta testu přednostně dočkají majitelé PC platformy. Zažádat o přístup můžete počínaje dneškem, celá akce pak odstartuje "přesně" za měsíc, 23. července. Protože se jedná o titul francouzského vydavatelství Ubisoft, ke hraní budete potřebovat také klient uPlay.

Na letošní E3 Expo vývojáři vedle nových videí odhalili také datum vydání. To bylo stanoveno na 11. listopadu 2014. The Crew bude dostupné pro Windows PC a konzole nové generace, tedy PlayStation 4 a Xbox One. Oproti Need For Speed se jedná o open-world MMO závodní hru, takže koridory a hranice nečekejte, vše co na mapě uvidíte, je dostupné.

My už jsme si The Crew zahráli minulý rok na německém GamesComu a ovládací model působil velice příjemně. Těšit se můžete na závody v ulicích města i v terénu, chybět ale nebude ani tuning vozů. Hra se snaží oslovit široké publikum a připravuje pro něj velké výzvy, proto si betu rozhodně nenechte ujít.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft otevírá registrace do bety očekávaného The Crew

Žádné komentáře.