CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft oznámil The Crew 2, závodit budeme v letadle i na člunu

Crew 2 E 3 17
The Crew 2 mimo pevniny nabídne i nebeské a vodní zážitky. V roli odborníka na všechny druhy motorsportu ovládneme nejrůznější disciplíny. Sledujte první dvě videa.

Když jsme měli kdysi možnost si v Německu na GamesComu poprvé osahat žhavou závodní novinku The Crew, měli jsme od titulu hodně velká očekávaní. Jak vyšlo najevo později, novinářské demo se s finálním produktem prakticky v ničem neshodovalo. Při recenzi veřejné verze nás tak The Crew zklamal na plné čáře a odnesl si spoustu nevlídných slov.

Ubisoft se teď snaží reputaci napravit. Na své tiskové konferenci v rámci veletrhu Electronic Entertainment Expo, který aktuálně probíhá v Los Angeles, a ze kterého vám přinášíme pravidelnou dávku čerstvých informací, tenhle francouzský vydavatelský dům oznámil pokračování v podobě The Crew 2.

A pozor, nepůjde jen o závody na čtyřech, případně dvou kolech. Tentokrát vyletíme i do oblak a povozíme se na vodě. V prezentovaných záběrech titul vypadal opravdu poutavě, po zkušenostech z minulých let jsme ale dost skeptičtí a videa bereme s rezervou.

Fakta se ale nemění – měli bychom se objevit v roli multitalentovaného závodníka, který exceluje v nejrůznějších motoristických disciplínách. Nejenže dokáže v luxusních vozech brázdit ulice města a závody vyhrávat i v těžkém lesním terénu, to všechno zvládá i na motorce a s helmou na hlavě. Tady ovšem jeho hranice nekončí. Mistrovské výkony podává také v akrobatickém létání a v soutěži člunů.

The Crew 2 pod vývojářskou taktovkou Ivory Tower vyjde v prvním čtvrtletí roku 2018 pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One. Upgrade na mezigenerační konzole PlayStation 4 pro a Xbox One X bude následovat. 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft oznámil The Crew 2, závodit budeme v letadle i na člunu

Žádné komentáře.