CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft promluvil o vývoji středověkého překvapení For Honor [GC 2015]

For Honor se stalo jedním z největších překvapení letošního ročníku americké Electronic Entertainment Expo. Novináři Ubisoft podezírali z ledasčeho, že se ale pustí do středověké bojové hry, to nikoliv.

Gc 2015 Banner

Zpracovat téma středověku do akční bojové hry se zdá být pro vývojáře obrovský problém. Pokusů už tu bylo nespočet a žádný nedopadl nadprůměrně. To chce prolomit Ubisoft, který si díru na trhu uvědomuje, rád jí náležitě využije a zalepí. My mu to docela hltáme, nová historická akce For Honor totiž vypadá zatím fantasticky.

K dispozici nabídne tři hratelné frakce - klasické evropské rytíře, severské Vikingy a japonské samuraje. Jak autoři prozradili ve svém prvním vývojářském deníčku, i díky rozdílným bojovým praktikám chtějí docílit toho, aby hráči se hráči dozvěděli něco více i sami o sobě.

Vývojářský deníček nezachycuje pouze důvody, proč se tvůrci do hry pustili, jak ji vnímají nebo co pro ně znamená. Odhaluje také dosud neviděné herní záběry.

For Honor vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft promluvil o vývoji středověkého překvapení For Honor [GC 2015]

Žádné komentáře.