CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft se vrátil na GamesCom předvést ledově chladné Steep [GC 2016]

Steep 1
Ubisoft má na správný moment prostě čich. Na letošní E3 odhalili Steep, sportovní adrenalinovou hru. A na současném GamesComu v Kolíně nad Rýnem vypustili do světa další informace o nadcházející hře.

Poměrně čerstvým přírůstkem do už tak bohatého portfolia Ubisoft se stalo Steep, které se poprvé svému obecenstvu představilo na letošní E3. Jakožto produkt přední vývojářské společnost si pochopitelně vysloužil pozornost, a tak ani v rámci GamesComu neusínají autoři na vavřínech. S titulem se přijeli připomenou zbrusu novým trailerem, který naleznete níže. Dočkali jsme se i oznámeného data vydání, které spadá tématicky na prosinec. 

Nejzajímavější věcí na celém projektu je to, že Steep je vlastně vedlejším produktem hry Ghost Recon Wildlands. Když se poprvé presentovala letos na E3, Igor Manceau popsal hru jako “sportovní akční hru s otevřeným světem designovanou pomocí porozumění myslí". Pozoruhodný popis. 

Steep 2Steep 4

“Mohli jsme nabídnout něco nového, něco svěžího, kde navigace světem byla vlastně jádrem skvělého zážitku,” tvrdí Manceau a pokračuje: “Cítili jsme, že by to bylo něco úplně nového a svěžího, co přineseme do herního průmyslu. Něco svěžího, ale zároveň něco, co koresponduje s aktuálním trendem, který můžete vidět na YouTube: s akčními sporty.”

Steep 3

Je vidět, jakým směrem hra cílí a z čeho čerpá inspiraci. Málokomu asi unikly oblíbené sestřihy adrenalinových kousků, které sbírají miliony zhlédnutí rok co rok, v nichž je možné vidět šílené kousky a důkazy, jací jsou lidé vládci planety Země. 

Máte-li rádi akční sporty, ale jste v skrytu duše pařan, co nepojede na Alijašku, aby si zablbnul na prkně, pak jste cílová skupina Ubisoftu pro hru Steep. Nechybí zde skydiving, paragliding, ani další adrenalinové sporty, se kterými se na zasněžených horských štítech můžete běžně setkat. 

Dalším lákadlem, které Ubisoft na letošním GamesComu hru prezentoval, je tzv. Zlatá edice (Golden Edition), která bude obsahovat nemalé rozšíření ke standardní edici. Váš herní zážitek obohatí o oblečení, výbavu a exkluzivní kostýmy pro vaše postavy. Každý, kdo si objedná standardní či zlatou edici, získá The Moonlight Pack, který nabízí tři extra noční výzvy, tři speciální obleky a luminiscenční potřeby jako například světlici. 

Steep vychází 2. prosince 2016 pro platformy PC, Playstation 4 a Xbox One. Můžete si tak udělat dovolenou ještě před Vánocemi, a to aniž byste museli vystrčit paty z domu. 

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Ubisoft se vrátil na GamesCom předvést ledově chladné Steep [GC 2016]

Žádné komentáře.