CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft ukázal The Division 2, vezme nás do zdevastovaného Washingtonu D.C.

Akční hra, střílečka, MMO, RPG. To všechno jsou žánry, které kombinuje značka Tom Clancy's The Division, která se počátkem příštího roku dočká druhého pokračování. Mění lokaci a přináší inovace. Sledujte dvojici čerstvě vypuštěných videí.

Další z velkých tiskovek je za námi. Na Xbox konferenci společnosti Microsoft dostal velký časový prostor také titul od Ubisoftu, očekávané The Division 2. Pokračování akčního third-person MMO se předvedlo hned ve dvojici zbrusu nových videí.

.
Ačkoliv podrobně se o hře bude mluvit až na konferenci samotného Ubisoftu, z trailerů můžeme ledacos odvodit. Příběh se přesouvá do postapokalyptického Washingtonu D.C., který střídá zkázou postižený New York.

Jádro hry se nemění. Dostáváme se do role ne zvláště výrazného hrdiny. Je prostě jedním z mnoha lidí, kteří se v rámci skupiny snaží přežít. Bojují o zásoby, eliminují nepřátelé, plní speciální úkoly. Charakter i tentokrát přizpůsobíme obrazu svému a díky přítomným RPG prvkům jej budeme moci různě vylepšovat. Respektive jeho schopnosti a výbavu.

První z trailerů uvedl zejména nové zasazení The Division 2 a popsal, jak život v hlavním městě USA v době krize funguje. Druhé video prezentuje herní mechaniky, prostředí i bojový systém.

Snad už podruhé v historii nekoukáme na zcela jinou hru série, která ve výsledku vypadá mnohem hůř. Právě to byl problém prvního dílu, který Ubisoft novinářům i hráčům představil ve zcela jiném světle a grafické kvalitě, než jakou později ukázala realita.

The Division 2 vyjde 15. března 2019 na Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One. Další novinky ke hře přinese dnešní večerní konference Ubisoftu. Na materiály se ale můžeme těšit v průběhu celé E3. Sledujte dál naše speciální zpravodajství z největšího herního veletrhu světa.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft ukázal The Division 2, vezme nás do zdevastovaného Washingtonu D.C.

Žádné komentáře.