CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Ukrajina vyhlásila válku počítačovým pirátům. Zde jsou výsledky

V nejhorší skupině společně s Kanadou?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ta Kanada a stejne tak Kuvajt jsou v tom seznamu zajimave zeme. Rekl bych, ze motivy lidi pro provozovani webu s piratskym obsahem budou zcela rozdilne.

Vratme se ale zpet k Ukrajine. Cast obyvatel Ukrajiny je pomerne vzdelana a to i po strance IT. Zaroven ale na Ukrajine neni pro nejen tyto lidi dostatek prace. Cast lidi to tedy resi odjezdem pryc, to nakonec sami zname, jak se nam to tu v CR temi Ukrajinci jen hemzi. Jenze ne vsichni nutne chteji z Ukrajiny odejit a tudiz zcela logicky se snazi si najit praci doma. No a to jiz jsme jen krucek od toho, aby takovy clovek prisel na napad vydelat penize pastovanim piratskeho videoobsahu, vytvarenim cracku do her a dalsimi podobnymi napady.

Co by teda bylo lepsi? Aby lidi na Ukrajine pronasledovala policie a vyhlasovala vlastnim lidem valku nebo by bylo lepsi ty lidi zamestnat poctivou praci? Jenze to by si zapadni zeme v cele s USA nesmeli delat z Ukrajiny otrockou zemi na ziskavani surovin, to by tam taky museli neco investovat, takze chapu, udelat seznam je jednodussi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jaké suroviny odtamtud získávají?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No mi (CR) třeba získáváme tu vůbec nejdražší, maká u nás pár set tisíc ukrainců :0)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jako chtít po druhé nejchudší zemi evropy kde lidi nemají dost peněz na topení v zimě aby platili za obsah je čirá demence.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

No jestli to nebude tak, že na Rusko, Čínu, Kuvaj, Kanadu si USA asi nebudou moc vyskakovat a budou s nimi o těchto problémech jednak jinak, kdežto ostatní země jednoznačně považujou za druhořadé a tak není problém na ně dělat bu bu bu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.