CDR.cz - Vybráno z IT

Unikly další záběry z filmového Warcraftu. Video v článku

Warcraft Movie 0
Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi. Neboli jinými slovy, když nám Legendary nenadělí upoutávku na jednu z nejočekavanějších herně-filmových adaptací, musí upoutávka přijít za svými fanoušky sama.

Filmový Warcraft už je víceméně hotový, svůj debut si odbyl již na loňském Comic Conu, kde se ukázal v krátkém teaseru. Tehdy se ovšem podařilo vše ututlat a k žádnému úniku nedošlo. Na stejný festival se film vrátil i letos, kde už ovšem mlčenlivost neslavila takový úspěch - čtyřminutová upoutávka doteď koluje internetem

Návštěvníci Comic Conu mají však stále navrch, co se viděného obsahu týče. Na letošní prezentaci došlo k odhalení nejen plnohodnotné upoutávka, ale také několika minut (!) ze samotného filmu. Zda se těchto střípků dočká i široká veřejnost nebo zůstanou „navždy“ exkluzivní pro Comic Con, je v oblacích. 

Nově uniklé záběry nenadchnou dlouhou stopáží jako minule, ani kvalitou. Můžeme si ovšem všimnout několika nových detailů, které však ze scén vyčtou jen sečtelí fanoušci. Videem se mihne Gul'Dan, Temný portál, Stormwind, King Llane, Durotan, Medivh a mnoho dalších, kteří už jsou však v pixelfestu téměř k nerozeznání. 

Warcraft Movie Lineup 2Warcraft Movie Lineup 1

Do premiéry samotného filmu zbývá stále tři čtvrtě roku (10. června 2016). Snad se brzy dočkáme nějakých dalších záběrů, pokud možno již oficiálních ve FullHD kvalitě. Nejlepší příležitostí je blížící se Blizzcon, který se koná již v listopadu.  

Diskuse ke článku Unikly další záběry z filmového Warcraftu. Video v článku

Středa, 2 Září 2015 - 16:34 | Daniel Křenský | proč se mi zdá že video na monitoru bylo spuštěné...

Zobrazit diskusi