CDR.cz - Vybráno z IT

Unravel, rozkošné překvapení z letošní E3, má datum vydání a nový trailer

Unravel 1
Letošní konference Electronic Arts prozářila výstupem jedné nevinné hopsačky s názvem Unravel. Titul si získal srdce publika i diváků a je momentálně jednou z těch her, na které se dychtivě čeká. A brzy se už dočkáme.

Bez dalšího napínání prozradíme, že datum vydání bylo stanoveno na 9. února pro všechny plánované platformy, tedy PC, Playstation 4 a Xbox One. Dále potěší i cenovka $19.99, která je v dnešní době skutečně nízkou laťkou, a časem se tak titulu dočkáte ve slevách za opravdu symbolický peníz.

V Unravel se chopíte role malého klubka Yarnyho a budete si odmotávat svoji cestu světem. Budete řešit hádanky, unikat nepřátelům, proskakovat úrovněmi, a to vše za vcelku jednoduchých, leč sympatických mechanik. Yarny za sebou rozmotává a trousí s každým krokem niť a využívá ji k překonávání menších i větších překážek coby pružinu, provaz, liánu atp.

Velmi jednoduchý princip, který byl ale krásně zpracován a hra pohladí na duši jak svým grafickým zpracováním, tak animacemi i hudbou. Pokud jste doposud o hře neslyšeli, pusťte si nejprve první trailer z loňské E3 výše, nový trailer nakousává již příběh. Nicméně beze slov, jak se totiž zdá, hra bude němá.

„Yarnyho úkol je vyléčit zlomené vztahy. Bavlna symbolizuje lásku a spojení mezi lidmi. Během hry otestujeme váš důvtip skrze hádanky inspirované naším domovem, severním Švédskem,“ popisuje svoji hru kreativní režisér Martin Sahlin, který Unravel reprezentoval na E3 i GamesComu a vryl se divákům do paměti svým lidsky nervózním a pokorným výstupem.  

Zdroje: 

Diskuse ke článku Unravel, rozkošné překvapení z letošní E3, má datum vydání a nový trailer

Pátek, 18 Prosinec 2015 - 10:30 | sandis | Tak toto damy a pani vypada fakt slusne. Sledujem...

Zobrazit diskusi