CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Úsvit romantických večeří? 50% sleva na jídlo v restauraci - když si vypnete telefon

Mobil k prestretemu stolu jednoducho nepatri. Vypinanie nieje dobry napad, staci tichy phototovostny rezim pre vynimocne neodkladne pripady. Napr ked vola stara mama ze zomiera alebo dieta ze je v ohrozeni apod.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Podobně jak to píše AndyF1. Nic se nemá přehánět. Není důvod telefon vypínat (od toho je to mobil, aby byl mobilní), ale stačí změnit zvonění na tiché-vibrační...

Jinak článek píše o extrému, kdy se z restaurace stala spíš internetová kavárna. Navíc je opravdu nepochopitelné, proč se dva lidi scházejí v restauraci na večeři-rande a pak místo toho aby se věnovali jídlu a sobě navzájem čumí do mobilů a "serfují".....

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Já bych raději, kdyby mě v restauraci neobtěžovali běžící TV a rádiem. Proč musí skoro v každém lokále běžet neustále velká TV se staženým zvukem, kterou doplňuje vyhulené obskurní rádio s normalizačními hity, to opravdu nechápu. Je vidět, že ty poplatky OSA jsou pořád hrozně nízké.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím zvláště s nevhodnou a hlasitou hudbou. Proč se proboha člověk nemůže najíst v klidu? No a je-li ve společnosti, pak mě štve, že když si chtějí povídat, tak musí tu hudbu přeřvávat. Kolikrát už jsem zažil restauraci, kde byl už takový řev, že jsem šel pryč. Hosti přeřvávají nejen hudbu, ale i sami sebe a někdo tu hudbu dával pořád hlasitěji aby přebila řev hostů...

Naopak pokud běží nějaká televize, ideálně něco na co není třeba zvuk (sport, příroda), pak mě to nevadí. Člověk do sebe jídlo v restauraci nenahází a jde pryč, ale jí pomalu a dělá přestávky během, kterých je aspoň na co koukat ( a nečumíte sousedovi do talíře )... Velice pěkné bylo v jedné restauraci akvárium přes celou stěnu. Opravdový relax.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasim, a k tomu jeste nadavkem hloupe kecy nesvepravnych "moderatoru" radia. Asi chteji, aby host co nejdrive odesel.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Mno, kino, divadlo apod. vypínám telefon. Bohužel, někdy si připadám, že jsem jediný :-/.
Pokud jde o restaurace, tak tam si nechávám jen vybrace a na sms, nebo maily nereaguji, když někdo volá, tak mu to típnu (na típnutí mám nastavenou automatickou sms informující o mé nedostupnosti).
Když jsem s přítelkyní, tak nechávám také jen vibrace, nebo stiším hlasitost úplně. Úplné vypínání mi přijde zbytečné - čekat, než se systém načte apod.
Zdar Max

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hele, a neni to náhodou tadlencta … diskriminace? ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Diskriminace čeho/koho? Jestli tou diskriminací narážíš na těžké kuřáky (ani nemusí zrovna kouřit a stoupá z nich a čpí kouř) co mají přirostlé Bluetooth k uchu a jsou schopni během telefonování zároveň psát SMS, tak ano. Ovšem v tomto případě stojím na straně diskriminujících :-)

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Promiň, že to nebylo jasné na první pohled, ale dělal jsem si (_!_) :). Dneska se křičí „diskriminace“ - jak se u nás na vsi říkalo - „krz každý hovno“ a vůbec si neuvědomuje, že není doma a že je ten poslední, od má právo křičet něco o diskriminaci. Zbytečné je opakovat slova, co již byla napsána. http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011120302

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Mě zaráží, že si může dovolit dát takovou slevu. Buď je tak příšerně předražený, že i při 50% slevě má zisk, nebo to udělal jako naše milé obchodní řetězce - zdražil o 120% a potom dá 50% slevu. No neberte to!! :)))))

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.