CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Už i za iPhone s ruplým diplejem dostanete od Applu kredity na nákup nového

pre mna je zahada, naco je na displeji folia. Mal som vselijake zariadenia a iba prve PDA Acer potrebovalo ochrannu foliu proti poskrabaniu. Odvtedy nic take nemam a ani skrabance po dvoch rokoch nie su. Ok nejaky sa najde ale nic co by bolo vidiet ak sa doslova nehladaju a to su zvacsa mobili co nosila manzelka hodene kade tade. kabelka kluce a mobil spolu a podobne pripady. Pokial viem, tak ifoniky maju nejaky super duper tvrdene sklo. tak naco ta folia?

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Že je sklo tvrzené ještě neznamená, že se nedá poškrábat. Mám takový pocit, že ani tvrzené sklo není zas až *tak* tvrdé.

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

ale pokial ten telefon nenosim v bedne s naradim ktoru si kopem dolu schodami tak drviva vacsina displejov sa nema ako poskrabat.

na druhu stranu, nech ludia kupuju zbytocne folie. nakoniec im ostane sice krasny displej ale odide nieco dolezitejsie.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

to by ses divil. na Redmi 1S jsem si koupil flip pouzdro s okénkem a v místě hrany okénka jsem měl za nějakou dobu dost škaredé škrábance.

Xperii Ray se mi taky povedlo škrábnout, sice ne moc viditelně, ale při bližším ohledání displeje byly vlasové škrábance vidět. běžné ochranné fólie byly dost náchylné, takže tudy cesta nevedla.

na Redmi 2 jsem si pořídil tempered glass protector a pohoda, až ten ochranný čurament poškrabu, tak ho vyměním, ale zatím se mi ho škrábnout nepovedlo.

a to podotýkám, že telefon nenosím po kapsách s klíči nebo s jinými kovovými předměty. prostě se zadaří a mi škrábance na displeji vadí

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Folie se poškrábe velice snadno, když někomu vadí škrábance, tak folie opravdu není cesta. Mně třeba vadí, že mi prst na sklu drhne. Po folii klouže, takže tam mám fólii. Je doškrábaná, ale to mi nevadí.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

On ten strojek na ty folie od Belkinu se da koupit jiz nejakou dobu, staci kontaktovat Belkin, nebo distributora.Jsou k tomu pak i vetsi baleni folii aby clovek nemusel vzdy rozbalovat jednokusove baleni :- ).

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

My amatéři si v případě obav koupíme z číny za pár korun tvrzené přídavné sklo - už jsem jich "lepil" desítky a s bublinou to snad ani udělat nejde - a je po starostech - třeba na foťáku to považuju za dost užitečný.

Ta ukázková fotografie nezobrazuje prasklý displej, ale jen dotykovou vrstvu...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.