CDR.cz - Vybráno z IT

V novince Life is Strange budeme cestovat časem [GC 2014]

Vydavatelství Square Enix společně s tvůrci úspěšného Remember Me představují novou hru. Budeme v ní ovládat čas.

Gamescom Banner 0

Vývojářské studio Dontnod Entertainment na GamesCom přivezlo svou novou IP. Jmenuje se Life is Strange a má poměrně velké ambice. "Nesnažíme se pouze účelně vytvořit nejlepší hru, jakou jsme kdy udělali, vývoj si opravdu užíváme," zní z kanceláří firmy a je to dobře.

Půjde o epizodickou hru distribuovanou digitální cestou pro platformy PC, PlayStation 3, Xbox 360, ale i next-geny, tedy PlayStation 4 a Xbox One. Příběh se bude odehrávat ve fiktivním městě Arcadia Bay v americkém státě Oregon, kam se přestěhoval náš hlavní hrdina, student Max Caulfield. Na místo se vrací po 5 letech.

Setkává se se svou starou přítelkyní Chloe. Společně s ní se pokouší odhalit nepříjemnou pravdu o své zmizelé spolužačce Rachel, ale pozor, vaše rozhodnutí budou mít vliv na vývoj příběhu. Hned na samotném začátku také Max odhalí svou zázračnou schopnost. Je totiž pánem času. Doslova. A právě ovlivňování času bude klíčovým prvkem hry.

 
Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V novince Life is Strange budeme cestovat časem [GC 2014]

Žádné komentáře.