CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k V online střílečce One Life za $10 můžete zemřít jen jednou, pak vás zablokuje

Tohle nikdo rozumnej kupovat nebude. Stačí mi zkušenosti z Day-Z. Lidi jsou svině a při první možnosti Vám většina vrazí kudlu mezi žebra. Pokud je systém jednoho života naroubovaný na klasickou FPS (headshot a jdeš na respawn), tohle nemá šanci.
Navíc, na tohle bude potřeba opravdu veliká mapa, jinak to budou jatka a vývojáři uvidí jenom "cink,cink,cink" ($,$,$).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Velká mapa - jo, přesně tohle mě napadlo taky, že ten prostor musí být opravdu obrovský, jinak se tam o život přijde okamžitě.
Možná by také nebylo od věci před vlastním ostrým vstupem do hry se nějakou dobu pohybovat v tréninkovém modu.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Je to z principu blbost vázat na účet steamu - vzhledem k tomu, že mnoho lidí vlastní x her a kvůli přiblblé střílečce nebudou zakládat nový účet.
+ Nehledě na to, že by hra musela být doslova bezchybná. I v pitomém Battlefieldu se mi snad stokrát stalo, že můj panďulák zakopl o kořen a z HP 100->0 si okamžitě ustlal nebo na férovkou propadl mapou.

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Agree, ucet je jenom buzerace. Meli to udelat jednoduse ze se plati za kazdy respawn. Myslim, ze lidi by stejne zadonili. Nebo se na takovou hru vyflakli a nekupovali ji samozrejme :-)

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Možnost B je víc než pravděpodobná .A přitom stačil ban na den ,či pár hodin jako třeba je tomu v mobilních hrách . Několik frikulínů to vyzkouší , zbytek si počká na změnu podmínek ,jinak těmhle rusákům dlouhé žně neprorukuji..

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Když tak koukám na tu grafiku a taky slyším ruštinu, není to dílo lidí, kteří vytvořili Stalkera? Minimálně z ukázkového videa mě atmosféra té hry Stalkera docela připomíná.
Je príma, že se herní tvůrci snaží přijít s něčím novým, ale trochu pochybuji, že z tohoto herního modelu se může stát herní trhák. 10 dolarů + vytvoření nového Steam účtu při ztrátě života, to se mě jeví jako celkem velká překážka.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

To nema moc sanci - stejne chvili po vydani budou ve hre behat lidi s aimbotem a invisible_walls hackem a normalni clovek nebude mit sanci.
Plus neverim tomu, ze hra bude zcela bez bugu (napr aby se clovek nepropadl dirou v texture nekde mimo mapu a neumrel), popr. ze bude mit nejak rozumne osetrenou situaci, kdyz vypadne spojeni na server, a nekdov te chvili nehybneho hrace zabije.

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Nazývať to strieľačkou, keď vlastne sa tam strieľať ani nebude, inak by za chvíľu prišli o hráčov. A mať obrovskú mapu, v ktorej bude človek cely deň behať aby niekoho uvidel.... Mam rad iné hry. Pripadne ako navrhol Xspy ban na 1 deň by bol dostatočný (pripadne 2-3dni) Neprišli by o hráčov ale hráči by aj tak boli opatrnejší a nechceli prísť o život.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

1 - 2 dny je málo. Mě prakticky hned napadl časový BAN, ale říkal jsem si tak 4 dny možná až 1 týden. Nicméně ty 3 dny si myslím, že by mohlo být kompromisní minimum...

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Kdybych tohle byl článek v nějakém časopise tak bych jej po přečtení spálil. :D Přesně tak je to d3biůní myšlenka. Veřejnost se chce zbavit gamblerů hmm no výborně tady máme další zářez protože moc dobře vím co bude pokračovat.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Podle mě by byl rozumnější model, po první smrti, BAN na 1 hod. další smrt 2 hod. další smrt 3. hod. až třeba do 72 hod. Kdo si počká, bude mít respawn zadarmo, kdo nebude chtít čekat tak za třeba 1$ a hned. Kdo holt bude chtít hrát zadarmo, tak si po 72 smrtích holt bude muset 72 hodin počkat. To by pak podle mě penízky do kasičky vývojářům cinkaly o trochu více.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.