CDR.cz - Vybráno z IT

V open world mlátičce Absolver se můžete stát mentorem pro ostatní hráče

Absolver Gc 17
Devolver Digital se vždy specializoval na podporu unikátních nápadů nezávislých vývojářů. Absolver rozhodně patří mezi zajímavé pokusy, jak oživit polomrtvý žánr. Multiplayerová mlátička s otevřeným světem a jedinečným výukovým systémem? Proč ne.

Devolver Digital podpořil vývoj projektu, který vrhá jiný pohled na klasické mlátičky. Absolver stále umožňuje hraní klasického módu hráče proti hráči, ale poskytuje i kooperaci v otevřeném světě se třemi přáteli a po vydání navíc přibude soupeření tříčlenných týmů. Mimo jiné oplývá nádhernou low-poly grafikou.

Hra nabízí velmi květnatý soubojový systém, který umožňuje jedinečné řetězení technik pro každého hráče zvlášť. Tyto pohyby se lze od jiných hráčů naučit a hráči sami je mohou vyučovat v tamějším světě skrze školy bojových umění. Jedná se o přidání neobvyklého vztahu mezi živými uživateli v rámci videohry, který se neomezuje pouze na černo-bílé rozdělení přítel/nepřítel.

Titul sice ještě není na pultech, ale vývojáři již slibují silnou podporu skrze bezplatné přídavky jako nové techniky a systém bodování zápsů. Absolver vychází již za týden na PC a PS4.

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V open world mlátičce Absolver se můžete stát mentorem pro ostatní hráče

Žádné komentáře.