CDR.cz - Vybráno z IT

V Tony Hawk Pro Skater 5 se projedete na ohnivém prkně [E3 2015]

Nasaďte chrániče, popadněte skateboard a vyrážíme do ulic, o slovo se na E3 2015 přihlásil Tony Hawk a chce se předvést v celé své kráse.

E 3 Special 2015 Intel

Spousta z nás u něj strávila dětství. Snažila se vypořádat s balancem, ustát ty nejtěžší skoky a chytala se za hlavu u hrozivých bolestivých pádů. Teď je Tony Hawk po dlouhé odmlce zpět, aby nám v pátém dílu ukázal, že na skateboardu je stále ještě zatraceně dobrý. A vy mu v tom můžete pomoct. 

Je až k neuvěření, že Tony Hawka dělá totožná vydavatelská společnost, co Call of Duty. Activision Publishing je možná v očích některých spjatý s touto neumírající sérií stříleček, snad si tedy svůj štempl touto odbočkou autoři smáznou. 

V rámci E3 2015 se autoři pochlubili gameplay videem, které ukazuje to nejlepší, co k sérii Tony Hawk patří, a navíc pár novinek pro celkové zpestření. Tony Hawk Pro Skater 5 vyjde ještě letos, zatím pravděpodobně pouze pro konzole staré i nové generace.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V Tony Hawk Pro Skater 5 se projedete na ohnivém prkně [E3 2015]

Žádné komentáře.