CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Varovný systém HADOPI zveřejnil po 5 letech existence své interní statistiky

Lidé stahujte!

+1
+35
-1
Je komentář přínosný?

naklady na prevadzku boli v 2013 12 milionov EUR. Uspesny system...

+1
+39
-1
Je komentář přínosný?

Jenom 12kk, to bych čekal nejméně 10x víc.
Jestli to způsobilo, že 5 miliónů lidí přestalo stahovat filmy a šly dělat něco užitečnějšího, tak by byl kladný efekt obrovský.

Jako další krok navrhuji povinnou kameru připevněnou na hlavě a 24x7 monitoring. Následný rozbor činností a tresty podle příliš častého vykonávání neužitečných činností.

Jeden úředník by mohl zvládnout monitorovat 25 lidí. Takže v zemi se 100 milióny lidí by to obsloužilo cca 4 000 000 úředníků. Rázem se vyřeší i problémy s nezaměstnaností. Tedy než ten monitoring zvládne umělá inteligence.

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že to samé (sledování) a navíc bez lidské pomoci zvládne nový windows 10 >:-)

+1
+38
-1
Je komentář přínosný?

Další problémem je ten že si stěžují i ti co práva nevlastní. Obdobně jako je tomu na youtube.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Na základě čeho určí majitel "práv" ip toho co něco stahoval? Nebo to jako ještě opruzují každého kdo provozuje nějakou službu odkud jde stahovat?

Já ty společnosti prostě nepochopím, oni prostě udělají všechno proto, aby nevydělali peníze. Vždyť už je to tolik let co mohli dát dokopy všechny av "díla" a nabídnout je za rozumný peníz a žádné relevantní "pirátění" by dávno nebylo, ale ne oni raději nechají vydělat všechny ty "share" služby a reklamky...

+1
+46
-1
Je komentář přínosný?

moment, to ako vazne funguje bez dokazovania? staci, aby niekto podal podnet ze asi sa nieco stahuje a uz ide prve a druhe varovanie? funguje to aj opacne - ak ma 3x nahlasia a nebudu schopni nic dokazat, daju mi uz pokoj?

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.