CDR.cz - Vybráno z IT

Ve Forza Horizon 2 a Forza MotorSport 5 si zajezdíte v Rolls Roycu [GC 2014]

Vlajkovou lodí z hlediska závodních her je pro Microsoft Forza. Ta se pochlubí i jedním majstrštykem, její součástí bude i Rolls Royce.

Gamescom Banner 0

Brány GamesComu se sice otevírají až zítra, už dnes ovšem tradičně velké firmy uspořádaly první konference, díky kterým vám můžeme s předstihem přinést zásadní informace o vašich oblíbených titulech. Pro značku Forza to znamená nový trailer a rozšíření vozového parku o řadu kousků. Chybět nebude ani Rolls Royce.

Rolls Royce bude dostupný jak pro připravovanou Forza Horizon 2, tak Forza MotorSport 5, která vyšla už v roce 2013. Společně s dalšími auty je pro druhý zmiňovaný titul aktualizace zdarma k dostání už od dnešního večera. 

K Forze Horizon 2 autoři dnes oznámili také nové informace. K jednomu autoklubu se může připojit až tisícovka hráčů, chybět nebudou ani propracované funkce a v plánu je zcela odstranit lobby.

 
Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ve Forza Horizon 2 a Forza MotorSport 5 si zajezdíte v Rolls Roycu [GC 2014]

Žádné komentáře.