CDR.cz - Vybráno z IT

Ve třetí sérií herního The Walking Dead je z Clementine puberťačka [E3 2016]

Walking Dead 3 1
Adventury od TellTale Games poslední roky frčí. Důkazem toho je bohaté portfolio společností a očekávaná adaptace Batmana. Společnost však nezanevřela na sérii, která ji posadila do pozice králů žánru, a tak se můžeme brzy těšit na třetí sérii The Walking Dead

Cdre 3

Je více než samozřejmé, že jakékoliv novinky popisující novou sérii The Walking Dead budou naplněny spoilery. Pokud tedy nechcete minimálně vnést do hlavy myšlenky, jak ke kterým událostem došlo, měli byste článek zavřít a dojít si doplnit znalosti přehráním dvou předešlých sezón.

Walking Dead 3 2Walking Dead 3 3Walking Dead 3 4

Třetí série The Walking Dead opět slibuje možnost importování vašich uložených pozic, a tak se můžete těšit na pokračování beroucí v úvahu všechny vaše volby, které jste učinili ve všech předešlých dílech. Zajímavé bude ovšem sledovat, jakým způsobem naváže pilotní epizoda na konec druhé sezóny, která nabídla vícero konců, každý s velmi odlišnou destinací.

Jisté možná vysvětlí časový předěl, neboť ve třetí sérii se neujmeme Clementine v tomtéž věku, v jakém jsme se s ní mohli setkat v předešlých dílech. Tentokrát už nám naše svěřenkyně vyrostla do pubertálního věku, a tak uplynulo už pár let.

Tentokrát se však nechopíme ovládání pouze Clementine, ale také nového opatrovníka jménem Javier. Není třeba pátrat v paměti, jedná se o zcela novou postavu, kterou nejlépe odprezentuje čerstvý trailer, jenž je ke zhlédnutí výše. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Diskuse ke článku Ve třetí sérií herního The Walking Dead je z Clementine puberťačka [E3 2016]

Žádné komentáře.