CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Ve vývoji je nová superstíhačka určená pro evropské vzdušné síly

To jim Amíci nedovolí. Nekupujete zbraně od USA? Jste nepřátelé Ameriky, takže sankce atd....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Však už oranžový idiot prskal, že chce Evropa vyrábět vlastní sofistikované zbraně.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

V evropských zemích NATO se běžně používají Eurofighter Typhoon, Dassault Rafale a Baas Gripen, vyráběné resp. kupované v Evropě. Označily USA tyto země za nepřátele Ameriky a uvalily USA kvůli tomu na ně nějaké sankce? Ne? Rád věštíte z konspiračních análů?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jenze v dobach, kdyz tyhle letadla kupovali tak nebyl u moci trumpeta...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Amerika není jen Trumpeta, a nikde není dané, že tam musí zůstat, třeba už příští volební období.
Prostě chybná úvaha. Letadla se nevyvíjí na jedno dvě volební období.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi ti uniklo co se deje. V bilem dome sedi blazen co vyhrozuje na vsechny strany. Zavadi cla na dovoz s tim, ze ani nevi jak takovy clo funguje a prohlasuje "oni nam to zaplati" ... Banuje zahranicni spolecnosti, aby mel paku na vyjednavani z danym statem. A kdyz si tenhle magor veme do hlavy, ze americky letadla proda... tak pro to udela co bude moct.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sorry jako, to jsou závěry zbrklé úvahy. Prodej zbraní USA spojencům není o rozhodnutí jednoho člověka, schvaluje to jejich MZ a projednává parlament. Jenom vyjednávání a schvalování je na roky. Viz. současná jednání o nákupu vojenských vrtulníků pro AČR nebo strejda gůgl: F-35 nákup. Třeba Poláci řeší nahrazení MiG-29 už docela dlouho s výhledem, že první letadla dostanou za pět let a to mají opravdu silný zájem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nejde mi nahlásit chyba standardním způsobem (Firefox). Francouzská zbrojovka se nejmenuje Dessault, jak je několikrát zmíněno, ale Dassault podle https://cs.wikipedia.org/wiki/Marcel_Dassault

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Myslím si, že vývoj vojenských zbraní je nezbytný pro národní bezpečnost http://basketballlegends.co

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nový generační stíhací letoun (NGF) je navrhovaný stíhací letoun šesté generace, který v současné době vyvíjí francouzská společnost Airbus Defense and Space a německé Dassault Aviation. Očekává se, že projekt NGF nahradí stávající evropské stíhačky, jako je Dassault's Rafale, Eurofighter Typhoon a španělský F / A-18 Hornet. https://get-shareit.com
https://installvidmate.com

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.