CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Velká Británie chce trestat piráty až 10 lety odnětí svobody

dyt jo. neni nic horsiho nez kdyz obcan okrada korporace. takovy smesny zlociny jako utoky britu na vychodoevropany nebo utoky a znasilnovani malych holek muslimama, tak to je tam uz asi tak normalni, ze za to hrozi jen podminka

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Muslimove Britum skutecne nevadi, protoze je povazuji za sve obcany - staci se podivat, kde vsude meli kolonie. Ono se staci podivat kdo je starostou Londyna. pristehovalci z byvalych kolonii navic vetsinou zastavaji takove pracovni pozice, ktere Britove nechteji vykonavat (uklidove sluzby a jina manualni prace).

Kdezto Polaci a dalsi vychodoevropane maji stejne vzdelani jako Britove, ale spokoji se s mensim platem nez Britove. Jen ten milion Polaku zastava nekolik stovek tisic pracovnich mist a Britove si holt mysli, ze by mela patrit jim. A o tom to cele je.

Co se tyce zakonu, je Velka Britanie restriktivnejsi i nez Nemecko - je zakazano u sebe nosit jakoukoliv zbran, vyjimkou jsou lovy a hony (ne, nelze tvrdit ze chci lovit lidi). Uz ted maji zakon, ze majitel pocitace je policii povinnen vydat vsechna hesla k zasifrovanym datum.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No a jak se to řeší když majitel to heslo prostě zapomněl (opravdu se to snadno stane, proto jsem si přestal šifrovat data) a nebo data na disku zašifroval jiný uživatel na počítači ? Navíc to jde proti ústavě... já nevím když už jdou zákony proti ústavě tak přestává přece náš systém fungovat bez ohledu na to co jiného se tím řeší.... ústava je svatá a neměla by se měnit kvůli ziskovisti jiných lidí...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Predpokladam, ze takoveho cloveka potrestaji naprosto stejne, jako kdyby to heslo odmitl prozradit.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pár ran gumovou hadicí a vzpomeneš si, to si piš.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, prostě si pískat nebude, jinak vás zavřeme, až zčernáte...
:-)
// teď mě napadá, že vlastně nevím jaký je původ a smysl tčení "zavřít (někoho) až zčerná"

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ono co se deje nekde daleko mimo uzemi EU je vcelku dost nepodstatne. Mimochodem Anglicani jsou dost zvlastni lide, coz je vcelku zajimave, protoze genove maji blizko k Francouzum, castecne Svedum atp. Stalo by to za podrobnejsi vyzkum, jestli je to treba pocasim, ze se za leta ztravena na ostrovech az tak zmenily geny?

Treba me napada anglicke serialy, kazdy tvurce je rad, kdyz jeho tvorbu uvidi co nejvic lidi, samozrejme idealni je, kdyz za to ty lidi plati, ale v podstate jsou radi i za ty ostatni. Ne tak v Anglii, zkuste sehnat anglicke serialy legalne mimo Anglii, i v piratskych verzich je to dost problem. :-/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Super to bude jak tresty za vraždu...
Celý ten zdeformovaný/vlobovanýž systém autorského "práva" je nemocný a zasloužil by si kompletní předělání.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Uz vidim ty uvodniky na DVD, BRD, jak tam sedi chudak autor o kurce cheba a pomalu umira hladem a pak vyskoci hlaska, piratis dyvka, pachas vrazdu na autorech. :-D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pouceni je jasne: pokud jsi v anglii, mas na disku nelegalni software a zaklepe policie, nasij to do nich z brokovnice, ukradni jim auto, slapni na plyn a rychle pod kanal. I kdybys pri tom prejel materskou skolku, nevadi, horsi trest stejne nedostanes.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ještě aby to zavedli tady, Zeman s na ex vypitým půllitrem domácí slivovice podepíše každou pitomost. By mě zajímalo když pozavírají piráty, co bude s těmi masovými vrahy, násilníky, teroristy, zloději, podvodníky, které již mají ve věznicích? To je jako pustí aby mohli udělat místo pro 1 milión (odhad vždyť pirát je snad každý pátý čech podle určité definice by byly piráti asi 90% populace) pirátu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.