CDR.cz - Vybráno z IT

VIDEO: Mafia 3 představuje zločinecký systém, nabídne vedlejší mise [E3 2016]

Po vzoru druhého dílu nabídne Mafia 3 open-world pojetí hry. Mimo hlavní příběh můžeme plnit také vedlejší mise, některé velké mohou hru ovšem ovlivnit. Řada z nich nabídne zajímavé větvení.

Cdre 3

Ještě před oficiálním zahájením letošního ročníku výstavy Electronic Entertainment Expo (E3) o sobě dává vědět třetí Mafia, o níž bude určitě v rámci veletrhu hodně slyšet. V nejnovějším traileru vysvětluje zločinecký systém a odhaluje, že nabídne celou řadu vedlejších misí, které se budou různě větvit.

Jednotlivé mafiánské rodiny mají ve městě legální podniky, skrze které perou špinavé peníze. Mimo hlavní dějovou linku můžete jednat na vlastní pěst a zjišťovat o černých byznysech více. Některé poznatky dokonce budete moci využít ve svůj prospěch a střízlivě budou moci ovlivnit příběhovou linku.

Zajímavý je ovšem způsob větvení vedlejších misí. Ten už ostatně vysvětluje video s českými titulky od lokálního distributora, společnosti Cenega.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku VIDEO: Mafia 3 představuje zločinecký systém, nabídne vedlejší mise [E3 2016]

Žádné komentáře.