CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Virtuální realitu čeká bezdrátový přenos videa bez odezvy, slibuje Amimon

Tomuto clanku chybi obsah. Cdr kvalitou klesa hloubs a hloubs.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přesně , taková zpráva naprosto o ničem . Chvástat se minimální odezvou a neříct nic k technologickému řešení .... to už je jak v marketingovém oddělení ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak hlavně autor to tu propaguje že je to vhodné pro virtuální realitu ale parametry tomu neodpovídají. Ve 4K jen při 30fps to jako vážně? Pro oculus rift se používají dva fullhd displaye při 90fps, což tohle nezvládá ani náhodou, a v dalších verzích VR půjde rozlišení nahoru. Ano pro VR je důležitá odezva ale taky FPS, pokud to neumí 90fps při polovině 4K (ne 2K není polovina 4K v pixelech) ideálně 90FPS při plných 4K tak to není pro VR.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A ještě jedna taková technická. Pod pojmem bez odezvy si mám představit co? že odezva je 0,000000000pikosekund nebo nekonečno???? jedno je nereálné ani po kabelu a druhé je k h...u.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Autor zjevne zapomnel do zahlavi clanku specifikovat, ze jde o "Komercni sdeleni". V opacnem pripade je to naprosty zvast.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A očividně se k tomu ani nedokáže postavit čelem a napsat. Škoda kdysi to byl dobrý server. Člověk už kvalitní informace může hledat jen na placených zahraničních webech.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tento článek pouze informuje o novince ze světa virtuální reality a jako podklad využívá technické parametry převzaté od výrobce. Jak bude tato technologie v praxi vypadat si budeme muset počkat. V tomto článku je zároveň uvedeno "Uvidíme nakolik jsou sliby, že k přenosu videa dochází bez znatelné odezvy, plané. Ve virtuální realitě je každá milisekunda znát daleko více než při běžné práci s PC, natož hraním PC her". Z toho je patrné, že mít přenos "bez odezvy" je spíše nadnesený termín užitý výrobcem a hned v nadpisu je psáno, slibuje Amimon.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi by bylo lepší místo reklamy všude okolo udělat bloček "Jedna paní povídala" ... tahle zpráva by pak do ní naprosto zapadala .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Virtuální realita bez odezvy bude dost k ničemu. To je jako šmrdlat myší po stole bez odezvy. Nebo si sednout čelem ke zdi a něco jí vyprávět, to se člověk odezvy taky nedočká.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.