CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k 3GHz čipy a nižší spotřeba mobilů: ARM chce příští rok zvyšovat frekvence a prodloužit výdrž baterie

Co jsem tak cetl recenze a srovnani, tak soucasny 32nm Clover Trail je dokonce oproti 28nm ARM uspornejsi ..... a samozrejme brutalne rychlejsi!
Intel uz ma 22nm procesory vic jak rok, za par dni by mel vyjit 22nm Bay Trail a tam uz se bude ARM v efektivite ztracet uplne. A snazit se kontrovat budou az nejdriv za rok? Jestli nebude Intel uplne blby a nasadi dumpingove ceny, tak ARM do roka vyhubi:)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

A to by nám zákazníkům příliš nepomohlo, že? Takže tlum své nadšení a já budu doufat, že ARM bude spíš posilovat.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

už teď je na ARM architektuře a odvozeninách postavena majoritní část mobilního trhu a ty chceš aby ještě posiloval? A jak to pomůže zákazníkům?
Osobně sice intelímu atomu v mobilní sféře moc nevěřím, ale určitě bude lepší když se aspoň nějak prosadí intel s atomem než aby v mobilech byl jen ARM, už jen kvůli možnosti volby....

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Poněkud nesmyslný požadavek. Intel vyrábí jedna "monopolní firma". Arm vyrábí plno vzájemně si konkurujících firem. .....

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

hmm. tak by mě zajímalo, jestli je vůbec tvé milované WP podporuje... aby ses neradoval zbytečně ;-)) možná v budoucnu ta podpora bude, dnes o ní teda nevim ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Milovane byly, kdyz jsem to zkousel den ..... ted kdyz to mam uz mesic, tak to neni uplne ono, to priznavam:o) Rychle a navykove ovladani, to jo, to se s androidem neda ani srovnat ...... nicmene to ma par skutecne az kriminalnich much, ktere jsou dost nepochopitelne ..... jako vetsinu fixne verze 8.1 zanedlouho, ale i tak je to celkem tristni ......
Jako jednu specialni vychytavku bych zminil nemoznost prenosu kontaktu:o) Jako sorry, ale tohle mi hlava nebere, pokud to neumi importovac vcf, tak je to fakt na presdrzku ..... jako mi to nevadi, najdu jine cesty, ale pro masy je to nepredstavitelne. Sice to ma primo aplikacku pro prenos z androidu a asi by to fungovalo, ale muj polorozpadly android s custom rom poslal jen jeden kontakt ..... kazdopadne vcf nepodpora je kriminalnim nedostatkem ....
Mno, to by bylo na celou recenzi:o)))) Je to presny opak androidu, ma spickove jadro i architekturu, ale nesmysly v omezeni API a chybejici samozrejmosti jej posunuji (a asi pravem) do 3% zastoupeni na trhu ... je to skoda. Pak uz tu zbyva spickovy, ale silne predrazeny ios a takovy ten otrhany traktor v podobe mainstream androidu, ktery je sice technologicky nejnize, ale zase cloveka doveze kamkoliv:)
Mno uvidime co s tim udela aktualizace WP8.1 .... minimalne pridani notifikacniho centra, ktere melo byt uz od verze 0.0 ......

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Také WP8 využívám a přenos kontaktů z Android smartphonu proběhl automaticky pouhým připojením Google účtu. Nicméně souhlasím, že absence možnosti importu je hloupostí a spousta maličkostí zbytečně znepříjemní život. Uvidíme, co přinese nová verze, snad bude stát za to.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

To jo, ale ja to nemam synchronizovane do guglu:) Nebo treba to, jak to nezna adresare, hodil jsem tam kartu z androidu, kde jsem mel asi 200 mp3 zvuku a je to totalne zabite a prehravac hudby se pouzit neda, to same videa ..... o nemoznosti zmenit zvuk notifikaci radsi nemluvim. Jako jestli kompletne WP8.1 nepredelali, tak jim ujel vlak, protoze co jsem tak nejak cetl o WP7.8, tak ten system je snad ve vsech ohledech lepsi, protoze vsechny tyhle neduhy se daji resit aplikacema, kdezto ve WP8 to API orezali tak, ze z toho zustava rozum stat .... mel jsem na den pujceny prave WP7.8 a byl jsem z toho vyslovene nadseny, WP8 bylo velkym zklamanim, jeste vetsim by bylo, kdybych tu 720ku nevyhral zadarmo;)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Nechápem, prečo tento článok nevyšiel na diit.cz, presne totiž zodpovedá jeho zameraniu. Žeby to redakcia delila podľa autorov?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.