CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nová vlajková loď Microsoft Lumia bude mít Windows 10

Problem je ten, ze tyhle "vlajkove" lode prakticky nikoho nezajimaji .... strelim uplne od pasu, ale 95% (neiphonovych) smartphonu se prodava do 4ech tisic .... ty se skutecne prodavaji, ale o nich necteme ..... ale uz nekolik tydnu pravidelne v kazdem periodiku cteme o nove "skvele" galaxii S(kolik je to uz? 6?), kterou stejne nikdo za tri petku kupovat proste nebude! Opet! Znova bude samsung zdesen, ze nevydelal tolik, co apple, ikdyz jeho galaxie je dokonce drazsi nez iphone:o)))
Ja jsem za telefon ochoten dat max. 5 litru .... kdyz by mel fakt dobry fotak, tak snad i 7, ale vic proste ne .... chapu, ze u windows a iphonu 20 litru nejsou vyslovene vyhozene prachy jak u androidu a ze ten telefon bude i za 5 let plne pouzitelny a bezpecny s nejnovejsim systemem, ale proste dve petky za telefon? COME ON! ...
Microsoft muze kaslat na "vlajkove lode", nejdriv musi predstavit telefon pro masy ..... treba 640ka vypada a prvni pohled zajimave, LTE a pry dokonce KONECNE i s dulaSIM! Takze prvni dealbreaker na moji novou lumiu padnul, dokonce to ma i diodu k fotaku (OMG!) ..... ale zas to nema HW senzorove tlacitka a dokonce asi ani HW tlacitko fotaku, coz povazuju za obrovsky nedostatek ...... takze pockam do tretice na lumiu 740, kde se snad chytli za rypak a bude mit HW tlacitko aspon pro ten fotak, kdyz 730ku prezentovali jako fotomobil a kdyz clovek chce fotit, tak aby odemykal telefon a lezl nekde do menu, proboha! ... a ze nezapomenou na LTE dualsim a samozrejmosti jako glance screen a tehle kategorii by se hodila i opticka stabilizace ..... pokud by to fotilo fakt pekne (coz se da ocekavat), tak bych za to tu 7ku i dal ....

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Jedno je jisté - na smartfounech za $199 se vydělá mnohonásobně víc, než na těch za $999, i při třetinové marži.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Mate pravdu, ale moc to porovnavate z pohladu strednej eu. Klucovi su zakaznici v zapadnej eu a hlavne USA a tam uz vyvalit podobne sumy za iPhone 6 / S6 moze aj podpriemerne zarabajuci clovek. Myslim, ze tam uz pomer high endov bude iny.
Dalsia vec je, ze mat najlepsi mobil pomaha predavat aj tie slabsie modely. BFU si povie ze aha, Sony aktualne predava " tu najsilnejsiu masinu " a tak si od nich z radostou kupi slabsi model s domnenim, ze to bude velmi podobne ak nie rovnake ( takto dako funguje zmyslanie technicky nezdatnych ludi, ktorych je vacsina). Ruku hore koho sa este niekto znamy nespytal vetu "Kto dnes robi najlepsie" mobily/notebooky/tablety/hocico...

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

dúfam, že predstavia 840tku. 830 bol super telefón takmer vo všetkom, ibaže v telefóne za 300eur použili procesor ktorý bol aj v 630tke za 120E - Snapdragon 400. Potom človek nemá veľkú motiváciu doplácať iba za hliníkový rámik a lepší foťák. Keby dali 600vku tak by bolo všetko v pohode.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No já už se těším na 940. Teď mám 920 a jsem více než spokojený a pokud ta cena bude do 10.000, tak do toho půjdu. Jenom se modlím za větší baterku.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

2560x1440... - pročpak autor potřebuje takovej nesmysl na 5-6" telefonu ??? Že by ego ? takhle nesmyslně vysoký rozlišení je jen důvodem pro rozumnýho člověka, proč to nekupovat.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Uz rok mam 1320 po vsech moznejch androidech a konecne docela spokojenost. Kazdopadne stabilita kterou jsem u androidu nemel ani omylem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.