CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Volvo a Microsoft vyvíjí samořídící auto, jeho design doladíte s HoloLens

Spojení autonomní vozidlo a Microsoft mě děsí - aby mě to nevysálo jako upír z Feratu, pak nerozžvýkalo a nevyplivlo, nebo neukázalo smutný smajlík a BSOD obrazovku ve 160 km/h na dálnici.

Každopádně, jestli bude Volvo používat ve vozidlech SW od Microsoftu, tak až moje XC70 doslouží, tak si asi raději koupím BMW.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Samořídící auto od Microsoftu? Asi prodají jen jedno, a to samému velkému Billovi. Já bych do auta, které má cokoliv do činění s Microsoftem, nesedl! Ani náhodou! Stačí mi BSD.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Když si vybavím, jak dlouho Windowsum trvá taková prkotina jako zjistit, které aktualizace potřebuje, nechci ani domyslet, jak dlouho může tomuhle autu trvat, než se rozhodne, že zatočí.
BUCH.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Zatacku jde predpocitat, ale co kdyz auto pred tebou zabrzdi?

26 minut cesty do prace ... nojo, ale kolik z toho je po dalnici? Nechat automat ridit ve meste bych si rozhodne netroufnul.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Mě z toho článku vyznělo, že MS dodá jenom ty brýle do showroomů.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Tak to zas bude něco! Už VR do aut mě dostatečně vyděsila a teď tohle. Teď si vemte jak s takovou revolucí + ještě revoluce na elektromobily dopadnou takovéhle super servisy http://www.motogart.cz/nas-servis buď se budou muset hodně rychle doučovat nebo sehnat nové lidi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.