CDR.cz - Vybráno z IT

Vydání Polda 7 se blíží, vývojáři zahájili předprodej

Pokračování legendární české adventury s ostříleným policistou Pankrácem v hlavní roli se již za čtvrt roku objeví zpátky na scéně. Již od minulého čtvrtka si však hráči v České a Slovenské republice mohou počítačovou verzi hry předobjednat.

Příští rok 30. dubna se vrací více než dvacet let stará série humorných adventur s policistou (a později soukromým detektivem) Pankrácem, který se opět vydává řešit zapeklitý případ, jež nemohl dostat do rukou nikdo (ne)schopnější. 

Hlas mu stejně jako u předchozích šesti dílů opět propůjčí Luděk Sobota, ve vedlejších rolích nebude chybět ani Jiří Lábus, Bohdan Tůma či Valerie Zawadská, kteří se mnohokrát podíleli už i na předchozích dílech. 

Polda 7 si na svůj vývoj vydělal koncem minulého roku s pomocí crowdfundingové kampaně téměř 1,5 milionu korun, původně přitom Zima software doufali v „pouhých“ 400 tisíc. 

Zde již také rovnou avizovali, že hru plánují vydat na systémy Windows, MacOS a mobilní zařízení obou hlavních systémů Android a iOS. Počítačové verze navíc dostanou i obvyklou krabicovou verzi. Právě včas před svátky se proto rozhodli spustit předobjednávky na JRC a jeho slovenské variaci Brloh.

Cenovka byla stanovena na příjemných 700 Kč, což je vzhledem k odhadované herní době (12 až 15 hodin) velmi přívětivá částka. Se systémovými požadavky si nejspíš nebudete muset příliš lámat hlavu, sedmého Poldu totiž rozjedete dokonce i s Windows 98 a 512 MB RAM.

Tagy: 

Diskuse ke článku Vydání Polda 7 se blíží, vývojáři zahájili předprodej

Žádné komentáře.