CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vyplatí se kupovat levný telefon? 3 nejlepší modely do 5 000 Kč

IMHO je pořád ještě nejlepší koupit loňský Realme 8 (bez 5G).

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Vynechali jste Xiaomi, které přesně v téhle cenové kategorii exceluje. Dělám nákupčího telefonů pro jednu středně velikou dopravní společnost a přesně tuhle částku mám určenou pro nákup telefonů pro zaměstnance a téměř vždy se vlezu i s telefony Redmi a Redmi Note, občas i se střední třídou Poco (vše Xiaomi). Samsung je v téhle kategorii tragický, naopak exceluje ve střední a nejvyšší třídě. Nokii se restart výroby vyloženě nepovedl a Motorola? To ještě někdo kupuje?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Překvapení? Vždyť je to opět článek obvyklý kvality této autorky (a bohužel i celého CDR, protože oponenta tvoří Čihák, což je ještě větší pohádkář). Je jen splácaninou obecných popisů a informací, bez nějaké hlubší myšlenky a znalosti tématu. Kde vykouzlila, že zrovna tohle jsou tři nejlepší mobily do pěti tisíc, to by mne docela zajímalo.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna ta Motorola mi přijde za ty prachy super. Má skoro čistý android (nedávno vyšel12) doplněný o "speciální" Motorola gesta. Je svižný, baterka je držák. V rodině máme 2 a pohoda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Motorola je momentálně na dobré vlně a rozumných cenách. Což se o Nokii v žádném případě říct nedá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hm, zajímavé. Když jsem měl Xiaomi Mi A1, tak ten telefon fakticky dojel na slábnoucí baterku a displej, který se prostě časem vysvítil. Ale paradoxně přes desítky updatů pořát svižný. Stále slouží synkovi jako přehrávač videí nad postelí.
Nyní mám Samsung Galaxy A32 a musím říct, že co update, to brzda. Přestože je o několik let novější, tak to starší Xiaomi se pořád hýbe, i po spoustě aktualizací.
To mě prostě vede k názoru, že Samsung se cítí tak moc v kramflecích, že uživatelům naschvál zpomaluje telefony, nebo si může dovolit najímat tak špatné programátory. Nechápu, proč fotoaparát přestal svižně ostřit. Nechápu, proč drhne domovská obrazovka. Proč se koušou i jednoduché weby. A to se nebavíme o telefonu pod pět tisíc.
Takže existuje jediné doporučení: Čistý android. Ten je zárukou, že telefon morálně přežije alespoň živostnost svých součástek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

čistý android dnes prakticky nikdo nedává

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Slabý slabý slabý a hned na úvod absurdní blábol o zpomalování a jedné aktualizaci následovaný velmi podivným až směšným výběrem. Ta nokia kupříkladu patří mezi nejhorší stroje poměr cena/výkon.
Myslel jsem že víc dolů než s Čihákem to nejde, ale slečna se zdatně snaží srazit laťku ještě níž.Zatím ovšem Čihák vede, tomu musí i redakce mazat články.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je smutné, jaká se z CDR stala parodie na původní slavný web. Většinu z něj tvoří snůška bulvárních blábolů o nesmyslech, a když se tu objeví téma jakkoli trochu technické, tak je vidět, že místní "autoři" vlastně vůbec nemají ani tušení, o čem vlastně píšou. Všechno je copy-paste obecných informací z cizích stránek, často s mezicestou přes Google Translator. Je to i vidět na tom, že tito autoři vůbec nereagují na komenty (narozdíl od Diitu). Prostě sem něco vyžlebtnout, sebrat autorský honorář a hlavně se nezajímat, jestli to za něco stojí. Zajímalo by mne, jestli za tuhle ostudu ty honoráře stojí.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Hele ono je dobrý když redaktoři nechodí do diskusí. To nikam stejně moc nevede, nebo to vede k horšímu viz Behemot. Je to skvělý technik ale jakmile se dal do debaty tak se ukázalo že je to neskutečný kokot což ho stálo místo v nejdené redakci.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Behemot byl extra příklad, někdy mlčeti zlato mu nic neříkalo, ale narozdíl od aktuálního osazenstva CDR o tom co píše něco věděl, a za jeho články stálo kus práce.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.