CDR.cz - Vybráno z IT

Vyšel Deus Ex: Revision, bezplatný grafický upgrade původní hry z roku 2000

Deus Ex
S blížícím se vydáním Deus Ex: Mankind Divided by se hodilo zavzpomínat i na prvopočátky série z přelomu tisíciletí. Komunita málokdy zahálí, a tak původnímu dílu nachystala grafický přebal a vydala jej na Steamu.

Počátky série Deus Ex a dnešek dělí od sebe 15 dlouhých let. Do roku 2011 byla tato série uložena k ledu, než se ji ujal Square Enix a vydal pokračování v podobě Deus Ex: Human Revolution.

Dnes už může být pro mnoho hráčů nezáživné vrátit se graficky v čase do dob minulých, a původní díl tak dohnat a zároveň si jej užít. S novou komunitní modifikací, která byla vydána právě na počest 15. výročí, by dohánění restů mohlo být jednodušší.

Deus Ex Revision 1

Deus Ex: Revision v sobě neskrývá jen nové textury. Původní titul překopal graficky téměř od základů, změn se dostalo i kvalitě soundtracku a osvětlení (které hru posouvá o několik řádů dále). Velký důraz byl kladen na level design, který se z původních ochablých a na předměty chudých oblastí přeměnil na živější prostředí, které má mnohem větší atmosféru.

Deus Ex Revision 2Deus Ex Revision 3Deus Ex Revision 5

Modifikaci posvětili i samotní tvůrci ze Square Enix a Eidos Montreal. K dispozici ji tak naleznete na Steamu zcela zdarma. Jen je zapotřebí vlastnit původní titul, který v souvislosti s vydáním modu naleznete do pátku (16. října) v 80% slevě, tedy přibližně za 30 Kč. Lepší než jít na číze do meka. 

Screenshoty s porovnáním obou verzí prokládají celý článek. 

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Vyšel Deus Ex: Revision, bezplatný grafický upgrade původní hry z roku 2000

Sobota, 17 Říjen 2015 - 14:11 | Pan_Filuta | Autor češtiny zprostředkovaně vzkazuje: S...
Sobota, 17 Říjen 2015 - 13:41 | Xspy | Že by hlavní překážka (spočívající v přílišné...
Čtvrtek, 15 Říjen 2015 - 08:37 | xWing | Je to pekne, na to ze je to 15 rokov stara hra...

Zobrazit diskusi