CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vývoj Half-Life 3 a Left 4 Dead 3 potvrzen z úst tvůrce Counter-Striku

už bylo na čase... podobná informační embarga jsou hrozná pro všechny fanoušky.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Nie, to ze znak zodpovednej firmy.

Snad nechces aby dali oznam ze aaaano robime natom, a o 4 roky hra furt nikde. Sa uvedom ze to oznamia vtedy ked to bude vhodne oznamit, hra bude hotova a vynde v uvedenom termine. Obzvlast valve ktore sa na tomto popalilo niekolko krat.

Sa pozri na ten bordel v ubisofte. Division na E3 cisto len PR oj*eb a hra bude mozno v 2016. Prinajlepsom. Take maniere si mozu strcit niekam.

Nieco ine su KS kampane kde sa tieto pravidla z principu nevztahuju.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas, souhlas, souhlas. Valve je poslední mohykán, který dbá na kvalitu a hratelnost (zlý jazyk by řekl, že je to kvůli tomu, že jej díky Steamu vlastní hry už neživí). :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zde bych ještě jmenoval Blizzard. Pravda tam se obvykle o vyvoji nejake hry vi hned od zacatku a finalni termin se posunuje o par let, nez je to doladene :-)) Ale vzhledem k tomu, kolik lidi jejich hry hraje, delaji myslim maximum mozneho pro to, aby jejich hry vysly jiz jako stabilni / kvalitni. Btw třebas poslední hry od nich prochazeji nejprve masivnim betatestem, coz je imho dobra cesta.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Áno, na HL3 pracujú, to je známe. Sám Gabe Newell potvrdil, že sa vývoj musel reštartovať (možno aj viackrát) lebo neboli spokojný s tým, kam to smerovalo.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

To si si vylízal z prstu nebo je to ověřená informace?

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Bože to je zase článek o ničem, dvě citace, které dohromady sotva dávají smysl, nebo mne jejich smysl alespoň uchází. Někdo někde něco řekl a hned je tady z toho na celý článek, kdyby to bylo někde ve sloupku na bojů ve 2 větách, neřeknu ani slovo, ale takhle?
To je stejné jak s tím GTAV na PC, taky jedna bába povídala.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kazda veta o HL3 potesi :-)

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Jako ano, mne samozřejmě taky potěší, ale ne takto nesmyslná, přijde mi ze po tech letech od EP2 už to dospělo tak daleko, že vydání jakéhokoli žvástu je o hl3 senzace :-(
Sám hledám od roku 2007 několikrát za rok nějaké infa, artworky nebo cokoli, co by dalo najevo, že se na hl3 něco dělá, ale v podstatě nacházím porad to samé a hlavně nikde nikdo neřekl, že se na tom vůbec dělá.
Možná jste si můj názor vyložili špatně, vůbec nesmeruje proti valve, právě naopak, hlavně kvůli úrovni článku tady na cdr/diit, kde to je dost proměnlivé poslední dobou.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.