CDR.cz - Vybráno z IT

Warhorse přicválali na hnědém oři a přivezli trailer na Kingdom Come [E3 2015]

nepřehlédněte
Kingdom Come Deliverance
O hru od českého studia Warhorse, Kingdom Come: Deliverance, je na americké Electronic Entertainment Expo zájem. A vývojáři na místo nepřijeli s prázdným měšcem. Podívejte se na video plné novinek.

E 3 Special 2015 Intel

Letošní E3 nabízí mnoho zajímavého, čeští hráči ovšem jako na smilování čekají na informace o Kingdom Come: Deliverance - RPG od studia Warhorse, postaveného kolem vývojáře Dana Vávry, které svým zasazením mapuje husitské Česko.

Warhorse se nejdůležitějšího herního veletrhu pochopitelně zúčastnili a nepřišli s prázdnou. Vypustili zbrusu nový trailer, který tentokrát odhaluje i prvky, o nichž jsme zatím pouze věděli, ale neměli je možnost vidět.

Podívali jsme se za hradby tvrze, svezli si na koňském hřbetu a umíchali si lektvar. Podívejte se na přiložené video a názor si na celou věc uděláte sami.

Jaký je váš vztah ke Kindom Come: Deliverance, nemůžete dospat data vydání nebo je vám putna?

Majitelé PC, PlayStation 4 a Xbox One se titulu dočkají v roce 2016.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Warhorse přicválali na hnědém oři a přivezli trailer na Kingdom Come [E3 2015]

Pátek, 19 Červen 2015 - 09:45 | corwin78 | Jen ten Bakala mě tam s*re. Jinak držím klukům a...

Zobrazit diskusi