CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Watch Dogs 2 zažívá problémy, za odsuzovaným prvním dílem zaostává o 80 %

Psal nekdo na diskuzi pod recenzi jinde, ze na to kasle, ze uz ho nebavi hrat za cerny. No mam to podobne, jako nic jako rasismus, ale proste by ta figurka mohla byt uzivatelsky nastavitelna a nevim jak je to u tyhle hry, ale jedno GTA bylo neco podobnyho a tam jsem to odhodil, protoze tam byly hodne zastoupeny znaky cernossky subkultury, coz me teda vubec nebavilo.

Navic si teda myslim, ze ma momentalne tahle hra velkou konkurenci v Dishonored 2, coz si teda myslim, ze je mnohem vetsi tahak a tudiz se to minimalne v prvnich tydnech na WD2 podepise v prodejich.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

GTA3: San Andreas mi naopak prislo jako nejlepsi z cely serie. Rict ze Dishonored je konkurence Watch dogs je asi jako rict, ze Pan Prstenu je konkurence Star Treku...
Spis si myslim, ze vetsi podil na tech cislech ma fakt, ze retail umira a digitalni distribuce nabira na obratkach...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

O Watch Dogs 1 se v prvních recenzích mluvilo stejně jako o každý vyhypovaný sr*čce. Jen asi během měsíce všichni vystřízlivěli a začali na hru nadávat. Sám za sebe netvrdím že je to kdo ví jak skvělá hra, ale špatná nebyla a nakonec jsem jí dobrovolně koupil (ve slevě).
Watch Dogs 2 jsou vyhypovaný úplně stejně jako jednička, ale UBI to už nikdo nežere (po jejich nezčetných fiascích) a tak jsou všichni obezřetní. Navíc, jak už tu kolega nademnou konstatoval, Aiden byl nezáživnej, ale ten níga ze dvojky mě od pohledu popuzuje a nechci za něj hrát ani náhodou. A teď pozor. Není to kuli tomu že je černej, ale proto že je to naprosto stereotypní "brotha níga". Úplně stejnym způsobem mi vadila i jedna hlavní postava v GTA V. Každý video co jsem viděl mě přesvědčovalo o tom, že tohle fakt nedám ani z torrentu. Nemluvě o tom že příběh a motivace "hrdiny" je úplně blbá. Asi jako když ekoterorista blokuje tanker v dieslovym člunu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemám rád hipstery a kupovat hru , kde se to tácky na hlavě s nápisy ultrakrutopřísné hackerské skupiny jen hemží ? ... černí jsou mi u zádele (GTA:SA byl imho asi nejlepší díl celé série ;) )
Prostě na facebooku a růžových kočičkách fakt neulítám a prezentace Watchdogs 2 mi připadá tragičtější než hype prvního dílu ....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ten poslední odstavec vyplivl google translator nebo jste to zvládl sám? Opravdu by nebylo srozumitelnější a česky správnější napsat:

“Je pravda, že třžby velkých her z prvního dne a týdne jsou nižší …”
“Nicméně druhý a třetí týden očekáváme změnu v prodejních grafech.”
“Díky pozitivním recenzím a síle slova je ve hrách trendem takzvaný ocas.”

To že má angličtina většinou prohozenou posloupnost a že se to dá napsat stejně i česky neznamená, že je to tak správně. Když už jste jednou novinář, nebylo by na škodu se tomu i trochu věnovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

True story. Po přečtení toho posledního odstavce, jsem si taky říkal, jestli to náhodou nevyplivnul Google Translate :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.