CDR.cz - Vybráno z IT

Wayki - první budík s kartáčkem

wayki-kartacek
Skvělá pomůcka pro rychlejší vstávání, kartáček společnosti Wayki Tech vás zaručeně dostane z postele.

Budíko-kartáček Wayki je určen všem milovníkům netradičních gadgetů. Na první pohled by se dal popsat jako budík, jehož zvonění zastavíte vložením kartáčkové hlavy. Autor však uvádí, že je to kartáček s vestavěným budíkem, který hlídá pravidelnost vaší dentální hygieny. Dvakrát denně vás upozorní, že je čas se věnovat čištění zubů.

wayki-kartacek2

Po zvukovém signálu je nutné do budíku zasunout hlavu s kartáčkem. V této fázi byste se měli nacházet v koupelně. Zařízení vám dá chvíli na nanesení zubní pasty a poté začne odpočítávat dvě minuty na zubní hygienu. Kartáček vás nenechá na pokoji, dokud si zuby nevyčistíte. Navíc tak musíte učinit ihned, protože není vybaven žádným tlačítkem pro odložení alarmu. Aby vás nelákalo znovu si lehnout do postele v ložnici, když si půjdete pro čisté oblečení, nachystejte si ho den předem do koupelny. Budete se cítit svěže a plní energie do nového dne.

Speciální budík si můžete předobjednat na stránce wayki.me za 49 liber, což je v přepočtu 1400 korun. Firma v současné době nabízí zaslání balíčku zatím jen po Anglii, kde je sídlo společnosti Wayki Tech. Až se produkt začne oficiálně prodávat, což by mělo být za tři až pět měsíců, jeho cena se zdvojnásobí na 99 liber.

Kartáček využívá otevřenou platformu Self Starter společnosti Lockitron, která je známá především díky konceptu netradičního bezpečnostního zámku. K jeho otevření potřebujete mobilní aplikaci nebo můžete využít zařízení s technologií NFC či Bluetooth.

lockitron-zamek
Tagy: 
Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Wayki - první budík s kartáčkem

Středa, 20 Únor 2013 - 15:00 | HKMaly | Jeste NIKDY jsem se necitil svezi a plny energie...

Zobrazit diskusi