CDR.cz - Vybráno z IT

WhatsApp plánuje navýšit limit velikosti příloh ze 100 MB na 2 GB

Pakliže někomu chcete posílat velké soubory, WhatsApp není ideálním adeptem - obzvlášť pokud jde o 4K videa nebo větší dokumenty. V tuto chvíli má WhatsApp nastaven limit na pouhých 100 MB, ale brzy se to zjevně změní.
Podle ověřeného zdroje WABetaInfo WhatsApp v současné době testuje možnost sdílení souborů až do velikosti 2 GB. Konkrétně byla zpřístupněna pro některé uživatele v Argentině jako součást nejnovější beta verze na Androidu i iOS a v blízké době by se mohla začít šířit i pro ostatní uživatele.
 
Limit 100 MB je něčím, co v současnosti mnoho lidí omezuje a uživatelé se často musí při odesílání souborů obracet na jiné alternativy. Nicméně za předpokladu, že společnost konečně zavede zvýšený limit, bude velkou úlevou pro ty, kteří zkrátka nemají náladu používat vícero aplikací pro zasílání zpráv a WhatsApp si je tak nadále udrží na své straně.
 
S jistotou se dá říci, že se WhatsApp opět vydává na cestu schopné aplikace a představuje stále více funkcí a možností - aplikace například nedávno zavedla reakce na zprávy, vylepšené náhledy dokumentů a také možnost pozastavit a znovu spustit nahrávání hlasových zpráv.
 

 

zdroj

Zdroje: 

Diskuse ke článku WhatsApp plánuje navýšit limit velikosti příloh ze 100 MB na 2 GB

Neděle, 3 Duben 2022 - 10:40 | JirkaH76 | Kdo proboha potrebuje prenaset 2GB? I tech 100MB...

Zobrazit diskusi