CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Windows Mobile telefon od TrekStor bude začínat přes Kickstarter

Nikdy nebylo vhodné věřit MS ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to je hodně blbý vtip, ani pořádná baterka, lowend rozlišení, historický čipset. To kdejaký číňan nabídne víc. Ikdyby to prodávali už teď tak je to velká slabota, zvlášť ta baterie.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To víš, platíš hlavně za prémiový systém :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak 2400 bláznů by se v DE mohlo někde najít, ono je němců hrozně moc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale tak já bych si ho asi i koupil.... néééé to byl ftip. Počkám až mi umře Lumia 640XL a pak se uvidí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S tou cenou se asi pokakinkovali. I v lowendu bych cekal ctecku. A uprimne bych radeji nejaky hiend s poradnym fotakem, to by uspech mit mohlo. Problem je ale porad ten, ze na to microsoft sere.
Za 250€, to si uz clovek koupi radeji iphone SE.
Nikdo samozrejme nechce android a kdyz je pro nej iphone drahy, tak asi nesahne po tomhle, zvlast od celkem nezname firmy (ikdyz v DE je tusim docela znama).
A taky nevim, v jake pasti je BMW nebo posta nebo policajti v USA. Kdyz chces mobilni system s nejakym bezpecnostnim certifikatem a nejakou jistotou, tak jsou na trhu jen dva hraci. A iphony jsou drahe na to, to davat jen tak zamestnancum, tak windows jsou jasnou volbou. Myslis, ze v BMW jim jde o to, aby tam zamestnanci meli snapchat?:o) Maji firemni aplikace, nejspis univerzalni, ktere bezi jak na PC, tak mobilech a chcou i nejakou bezpecnost, tak ani jina moznost nez windows mobile neni. Kdyby BMW potrebovalo obmenit nove telefony a meli pozadavek na 1k-10k kusu, tak jim microsoft ty lumie rad vyrobi.
Zajimavy by byl nicmene telefon s intelem a plnyma windows, to by pak bylo jine kafe;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Telefon s Intelem a plnýma Windows by byl dost na nic - kde vezmete aplikace? Budete honit ty desktopové? Díky, nechci.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

cílí na podniky, který ze setrvačnosti jednou na win a ty drahej telefon nekoupí ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proc by jakejkoli podnik kupoval telefony s Windows i kdyby stali min nez Androidy? Vzdyt i Bill Gates uz presel na Android...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Nikdo samozrejme nechce android"

Jasne a proto je pres osmdesat procent prodanych telefonu Android...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Protoze uz se neprodavaji, microsoft, konkretne indian v cele, posrali, co se dalo a protoze iphony jsou drahe. Jinak by si nikdo o android ani kolo neoprel. Nebezpecny system. Ty by sis koupil neco, co ti muze vybilit ucet volanim na premiove cisla protoze sis stahl wallpaper z oficialniho obchodu? Neco, co ma vsechny myslitelne sledovaci technologie a mas to nonstop u sebe, kde mas ulozeny veskere osobni data, je porad pripojene k internetu a da se hacknout SMSkou? Fakt bys s necim takovym chtel zit? Nejvic me fascinuje, ze ti, co si strasne stezujou na nejake sledovani, kterym vadi EET, blokovani hazardnich webu a webu s detskou pornografii a podobne zcela zjevne uzitecne veci, pak vybali v hospode telefon s 5 let starym androidem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Windows telefony se neprodavaji, protoze je nikdo nechtel ani za tu dopingovou cenu co se prodavaly. Ja osobne pouzivam Android od chvile kdy se u nas zacal prodavat T-mobile G1 a nedokazu si predstavit pouzivat neco tak uzavrenyho jako iPhone nebo nedej boze Windows Phone. To bych brzo vyskocil z kuze...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.